Sexul programat a început să fie adoptat de tot mai multe cupluri. Iată de ce

program.jpg

Sexul programat a început să fie adoptat de tot mai multe cupluri
Când sunteți ocupați sexul programat este o metodă bună de a menține fericirea în cuplu
foto: 123RF

Când sunteți ocupați sexul programat este o metodă bună de a menține fericirea în cuplu. Pe de altă parte, se pare că ideea de a face sex în următoarea zi, îi excită pe parteneri și îi face foarte nerăbdători.

Sexul programat a început să fie adoptat de tot mai multe cupluri. Aceasta pentru că prezintă anumite avantaje. Cele mai satisfăute cupluri din punct de vedere sexual nu se bazează pe spontaneitate ca să aprindă scânteia.

Dacă aştepţi pentru o dorinţă uluitoare care să erupă, între muncă, activităţi casnice şi copii, sigur nu se va întâmpla. Cele mai fericite cupluri programează partidele de sex şi îşi fac timp zilnic să se complimenteze, să se sărute, să se îmbrăţişeze.

Stabiliţi sesiuni pentru a face dragoste, de care să vă ţineţi, chiar dacă nu sunteţi într-o dispoziţie foarte bună. O să vedeţi că dorinţa o să izbucnească în mod natural şi o să vă bucuraţi de una dintre cele mai fierbinţi partide de amor.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Comunicarea în cuplu înseamnă mai mult decât a vorbi

  Comunicarea se referă la procesul de interschimbare a dorinţelor, nevoilor şi sentimentelor, cât şi a faptelor si opiniilor. Deseori, în cuplu, partenerii ajung să vorbească mai mult decât să comunice. Vorbesc despre problemele de la serviciu, îşi fac planuri comune de vacanţă, ies la masă, la film cu prietenii, dar uită să-şi comunice nevoile reale, care poate nu existau la începutul relaţiei pentru că apar o dată cu vârsta sau evoluţia personală a fiecăruia ori a cuplului.

 • De ce este important sa fim noi inşine chiar şi în plan sexual

  Împlinirea și fericirea în plan sexual depind de libertatea și curajul de a fi noi înșine, fără a ține cont de reguli sau de ce este la modă, cu condiția să ne respectăm atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți și să nu pierdem esențialul: relația cu partenerul.

 • Partenerul tău vrea sex mai des decât vrei tu

  Partenerul vrea sex zilnic, iar ție ți-ar fi suficient o dată pe săptămână? Multe femei, dacă au o dorință sexuală mai scăzută decât a partenerului, au tendința de a considera dorința lui drept barometru al normalității. Prin urmare, ceva e în neregulă cu ele că nu vor sex atât de des.

 • Iată ce trebuie să faci când simţi că partenerul nu te mai iubeşte

  Pe cât de greu de abordat pare acest subiect, realitatea dovedeşte că da, femeile nu prea au curajul să facă pasul de ieşire dintr-o relaţie atunci când simt că pierd. Totuşi cel mai direct şi sincer sfat de dat unei femei în această situaţie este: nu îţi pierde vremea cu cineva căruia nu îi este clar că te vrea în viaţa lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1