Sexul la telefon este mai mult decât plăcere. Facilitează buna funcţionare a unei relaţii la distanţă

tel.jpg

Sexul la telefon este mai mult decât plăcere
Sexul la telefon facilitează buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află sau nu la distanţă unul faţă de celălalt
foto: 123RF

Telefonul a fost inventat nu doar pentru a înlesni comunicarea între două persoane. Cum sexul este un mod de a comunica, telefonul poate fi folosit cu mare succes în iniţierea de jocuri sexuale. Sexul la telefon este tipul de sex care vă poate condimenta relaţia intimă şi este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află sau nu la distanţă unul faţă de celălalt.

La prima vedere poate părea dificilă abordarea unei astfel de practici, dar, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord, poate fi o soluţie benefică pentru cuplu. Comunicarea este înainte de toate cheia funcţionării relaţiei, iar sexul la telefon se bazează exclusiv pe acest lucru.

În mod normal lucrurile ar trebui să vină de la sine într-un cuplu bine sudat, deschis, însă această experienţă are şanse de reuşită doar dacă este trăită cu intensitate şi naturaleţe. A împărtăşi experienţa autosatisfacţiei cu partenerul face dovada echilibrului şi funcţionalităţii relaţiei, iar dorinţa de a experimenta senzaţii noi alături de acesta este benefică pentru identificarea sexualităţii fiecăruia şi implicit pentru îmbunătăţirea ulterioară a actului sexual.

În dragoste nimic nu este interzis atâta timp cât partenerul este dispus să experimenteze, iar curiozitatea trebuie să rămână mereu trează.

 

Loading...

Citește și

 • Cum să faci un bărbat să se simta iubit

  Inconjuraţi de stres, de rutină, uităm deseori, atunci când ajungem acasă, să ne dedicăm în totalitate celui pe care îl iubim. Orice femeie poate face un gest pe care jumătatea sa masculină îl va aprecia cu siguranţă. Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune.

 • Motivele pentru care e bine să vă lăsaţi cât mai des răsfăţaţi în dormitor

  A fost dovedit ştinţific şi medical că sexul are beneficii în ceea ce priveşte sănătatea fizică, emoţională şi psihică a individului, în afara plăcerii propriu-zise. Din perspectiva emoţională, o frecvenţă sexuală ridicată contribuie la un sentiment de tinereţe, vigoare în cuplu, partenerii se simt mai dinamici, mai plini de viaţă, mai calmi şi mai puţin irascibili. Persoanele cu o viaţă sexuală activă manifestă un nivel scăzut de insecuritate şi un nivel crescut al angajamentului faţă de partener. Astfel, se poate spune că sexul este un adevărat tonic în ceea ce priveşte stresul.

 • Infidelitatea unuia dintre parteneri, moment devastator in relaţie

  Adulterul reprezintă o prezentare distorsionată, mincinoasă a realitaţii unei relatii. Partenerul infidel construieşte o viaţă falsă de cuplu, întreţine o iluzie, îl asigură pe partenerul înşelat de prezenţa şi disponibilitatea sa, când acest lucru nu este adevărat.

 • O situaţie care poate afecta negativ relaţia cu noul partener

  Există posibilitatea ca atunci când intri într-o relaţie, familia şi prietenii să nu îl placă pe noul partener. Această situație poate afecta negativ relația, pentru că partenerul se poate simți prost, poate simți că este pusă asupra sa o presiune inutilă sau se poate simți nerespectat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1