Sexul de o noapte. Riscurile la care te poate expune o astfel de experienţă

sexualitate.jpg

cuplu in pat
Riscul expunerii la boli cu transmitere sexuală sau apariţia unei sarcini nedorite creşte foarte mult în cazul aventurilor de o noapte
foto: pixabay.com

Sexul de o noapte reprezintă o modalitate ușoară de a te simți bine fără să te implici emoțional. Insă, pe lângă avantajele pe care ţi le conferă o astfel de experienţă, există şi o serie de dezavantaje care ar trebui să te pună serios pe gânduri.

În primul rând, riscul expunerii la boli cu transmitere sexuală sau apariţia unei sarcini nedorite creşte foarte mult.

Când alegi să experimentezi o aventură de o noapte, trebuie să știi la ce anume te înhami, adică să fii conștientă că este o seară și atât. Un mare dezavantaj apare atunci când femeia speră,  în secret, la ceva mai mult, are așteptarea ca bărbatul să o caute, să se mai întâlnească și cine știe poate chiar să ajungă să aibă o relație de cuplu, iar faptul că acest lucru nu se întâmplă îi provoacă dezamăgire.

Un alt dezavantaj, care impactează stima de sine și părerea ta despre tine, este atunci când faci asta pentru că nu crezi că poți obține mai mult. Din păcate, în ultima perioadă, oamenii asociază dorința unei relații cu ceva rușinos și le este frică să spună că își doresc asta de teama că vor fi judecați sau răniți. Astfel, femeile ajung să se mulțumească cu puțin și să recurgă la sex ocazional pentru că simt că nu sunt în stare să își găsească un partener de cuplu.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1