Sex virtual. Misterul şi necunoscutul incită în mod plăcut

virtual.jpeg

Sex virtual
Sexul, în spaţiul virtual, devine o poveste îmbrăcată în mister
foto: shutterstock
Citeste tot despre: 

Din ce în ce mai multe cupluri au început să facă sex virtual, de când internetul a luat amploare. Chiar dacă există controverse pe acest subiect, sunt foarte multe persoane care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală şi recurg la această practică.

De cele mai multe ori misterul şi necunoscutul incită în mod plăcut. Sexul, în spaţiul virtual, devine o poveste îmbrăcată în mister, în care partenerii creează scenarii după dorinţele şi aşteptările comune.

Potrivit sexologilor, amorul virtual nu are cum să dăuneze relaţiei sau vieţii sexuale, atâta timp cât nu sunt depăşite limitele normalului. Iată în rândurile de mai jos, care sunt avantajele.

  • Îţi poţi satisface dorinţele sexuale fără să-ţi faci griji privind bolile cu transmitere sexuală, tocmai de aceea este un experiment sigur pentru tineri. În plus, oamenii care suferă de boli grave transmisibile prin actul intim pot face sex virtual şi astfel pot simţi plăcerea fără să-şi pună partenerii în pericol.
  • Le permite partenerilor din cuplurile care trebuie să trăiască o vreme la distanţă să aibă momente de intimitate. Iar rolul nu e de neglijat: ajută la menţinerea dimensiunii sexuale a relaţiei.
  • Te ajută să îţi dai frâu liber fanteziilor şi să mărturiseşti acele scenarii la care tot visai, dar pe care nu ai putut să le pui în practică împreună cu partenerul tău, fie pentru că îţi este ruşine, fie pentru că acesta nu voia, fie că erau prea riscante.
  • Cel mai important lucru atunci când te decizi să faci sex virtual este acela să te asiguri că eşti într-o cameră izolată sau singură în casă, pentru ca toate momentele fierbinţi pe care le împarţi cu iubitul tău să rămână doar între voi doi.
     

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1