Sex fabulos la picnic

cuplu_sarut_600x400.jpg

sex picnic aer liber tehnici masina in tufis
Sexul este cu atât mai plăcut, cu cât nu stai cu stresul că cineva ți-ar putea întrerupe partida.
www.clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Uneori, un picnic romantic te poate înfierbânta atât de mult, încât nici nu mai ai răbdare să ajungi până acasă. Pe de altă parte, nu vrei să faci sex în văzul întregii lumi.

Sexul este cu atât mai plăcut, cu cât nu stai cu stresul că cineva ți-ar putea întrerupe partida. Așadar, trebuie să știi că anumite poziții sunt mai avantajoase atunci când vine vorba de întreținut relații intime la picnic. Înainte de toate, asigură-te că zona în care vă aflați este una liniștită, foarte puțin sau deloc circulată.

Folosiți pătura de rezervă

Strecurați-vă sub pătură și lăsați-vă fantezia să zburde. Totuși, încercați să nu vă manifestați satisfacția prea tare. Nu știți când poate trece cineva prin zonă. Sunteți, totuși, la picnic. Sacii de dormit pot fi chiar mai buni. În acest caz nu va mai trebui să îți faci griji cu privire la faptul că părțile dezgolite ale corpului tău ar putea fi expuse posibililor spectator. Singurul inconvenient este că s-ar putea să te trezești mai transpirată decât te-ai fi așteptat.

Utilizați recuzita

Dacă tot sunteți în pădure, înconjurați de zeci de copaci, de ce nu ai profita de asta? Folosește un copac pe post de sprijin. Agață-te cu mâinile de el, în timp ce stai cu spatele la partener. Din poziția asta ești foarte puțin expusă. Nu același lucru îl poate spune și partenerul tău. Doar, până la urmă, acesta este rolul lui principal: să te protejeze pe tine, nu?

Află cum să faci sex fabulos la picnic pe clickpentrufemei.ro. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5