Sex cu fostul: ce ai de câștigat!

orgasm_femeie_600x400.jpg

sex fostul relatie beneficii avantaje fantezii
Cu fostul îți poți pune în aplicare fanteziile
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Deși puține persoane admit asta, se întâmplă des ca un cuplu destrămat să mențină legătura și, uneori, să întrețină relații intime. Iată de ce este bine să faci sex cu ex-ul.

Îți e familiar

Atunci când întreții relații intime cu ex-ul, nu ai de ce să te mai simți complexată, el te cunoaște exact așa cum ești și nu te judecă. De altfel, nu mai pierdeți timp cu tatonări sau cu încercări de a descoperi ce vă place și cevă deranjează.  Și nici nu te vei speria când vei auzi de fanteziile lui ciudate.  A fi lângă cineva cald, familiar, este atrăgător.

Ambii sunteți disponibili

Acum, că sunteți despărțiți, nu mai are motive să te mintă. dacă ați stabilit să vă întâlniți să faceți sex, înseamnă că amândoi sunteți disponibili. Apoi, nu este atât de ușor să găsești pe gineva dispus să se culce cu tine, la orice oră, cu excepția cazului în care ești un sex model. Totuși, protejează-te: Dacă nu ai chef de el, nu îi răspunde la orice oră din zi și din noapte. Acesta este farmecul atunci când ieși cu fostul, că nu mai trebuie să îi faci pe plac necondiționat.

Află ce beneficii ai dacă faci sex cu fostul pe clickpentrufemei.ro.

 

Iată câteva trucuri simple ca să faci sex în natură fără să fii văzută.

Află ce zodii sunt incompatibile sexual.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1