Semnul care îţi dă de înţeles că nu vrea o relaţie serioasă cu tine oricât de mult ai încerca

nu.jpg

Semnul înţeles că nu vrea o relaţie serioasă cu tine oricât de mult ai încerca
El nu te va prezenta amicilor săi dacă nu vrea să fie cu tine pe viitor
foto: 123RF

Cineva care se află într-o relație va dori ca iubita lui să își petreacă timp și cu apropiaţii lui. Dacă nu i-ai cunoscut încă prietenii cu siguranță există un motiv. El nu te va prezenta amicilor săi dacă nu vrea să fie cu tine pe viitor.

Aveţi deja câteva luni de relaţie şi până acum nu i-ai cunoscut pe cei mai apropiaţi prieteni ai iubitului tău, cu atât mai puţin pe membrii familiei? Pentru o relaţie aflată la început este firesc ca aceste rezerve să existe, din partea ambilor parteneri, însă, odată cu trecerea timpului şi cu sudarea relaţiei, este de la sine înţeles că tu ar trebui să devii parte a universului său. Chiar dacă nu te simţi pregătită să îi cunoşti  familia, asta nu înseamnă că el nu trebuie să îţi dea de înţeles că îşi doreşte asta, că vrea să împărtăşească şi cu ai lui bucuria de a fi îndrăgostit.

Discută cu partenerul tău despre acest subiect, iar dacă el continuă să fie distant, reconsideră-ţi şi tu planurile alături de el, dacă vrei să eviţi dezamăgirile care, la un moment dat, vor apărea, cu siguranţă.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Vrei să fii sexy în prima noapte în care domi la iubitul tău

  Vrei să fii sexy în prima noapte în care dormi la iubitul tău, dar fără să devii vulgară? Îţi doreşti să fii cât mai atrăgătoare, dar fără a renunţa la confort? Acestea sunt lucrurile la care trebuie să te gândeşti atunci când îţi alegi hainele în care vei dormi pentru prima dată la bărbatul de care eşti îndrăgostită.

 • De ce este recomandat să fim sinceri în relaţia de cuplu

  Sinceritatea este foarte importantă pentru viaţa în doi, însă când spui adevărul doar pe jumătate tot minciună se numeşte, minciună prin omisiune. Nu ai minţit în legătură cu anumite lucruri, însă nici nu ai dat şi alte detalii importante, care ar fi schimbat aproape în întregime mesajul pe care îl transmiţi iubitului tău.

 • iubitul fericit gesturile care impreionează orice bărbat

  Orice femeie poate face un gest pe care jumătatea sa masculină îl va aprecia cu siguranţă. Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune.

 • Tiparul după care cei mai mulţi bărbaţii îşi aleg partenera

  Fiecare bărbat are în minte, chiar dacă în mod inconștient, un tipar după care își alege partenera de viaţă. Acesta nu este permanent. De obicei, suferă modificări de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, sunt câteva calități pe care le apreciază toți reprezentanţii sexului puternic. Printre ele, un loc de seamă îl ocupă optimismul și buna dispoziție.