Semnul care indică că bărbatul pe care l-ai cunoscut nu este ceea ce crezi

Mincinos.jpg

Mincinos
Există şanse destul de mari ca el să trimită mesaje de două ori pe zi cel puţin câtorva femei, doar ca să menţină relaţia vie cu ele şi să se simtă mai bine în legătură cu propria persoană
Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Ai cunoscut un tip care îţi place şi simţi că între voi ar putea fi mai mult. Începe să îţi trimită cu consecvenţă texte drăguţe dimineaţa şi seara în care îţi urează să ai o zi superbă şi apoi, pe la miezul nopţii, cele mai dulci vise din lume.

Eşti tentată să crezi că ai de-a face cu un tip adorabil, care se gândeşte la tine şi, mai mult, vrea ca tu să ştii asta. Totuşi, dacă doar la asta se reduce comunicarea voastră, este un indiciu clar că individual pur şi simplu caută validare. Există şanse destul de mari ca el să trimită mesaje de două ori pe zi cel puţin câtorva femei, doar ca să menţină relaţia vie cu ele şi să se simtă mai bine în legătură cu propria persoană. Astfel, se simte plăcut şi dorit de sexul opus.

Aşadar, nu fi una dintre femeile care gravitează în jurul lui şi speră că relaţia voastră va evolua cândva. Dacă genul ăsta de mesaje nu capătă o dimensiune mai profundă după câteva zile, nu îi mai răspunde sau, şi mai bine, blochează-l. Astfel, bărbatul ăsta nu va face altceva decât să-ţi irosească timpul.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1