Semnele care îţi spun că el are amantă

CLIIMA20120705_0057_1.jpg

Raluca Podea este “consilieră în amor”
Citeste tot despre: 

Cum afli dacă iubitul tău îţi este fidel au ba? Chiar dacă totul pare roz în relaţia voastră, ai putea fi orbită de iubirea pe care i-o porţi şi astfel ai putea să nu vezi nişte semne evidente că el are şi pe alta, cu care tu-l împarţi. Ei bine, iată care sunt acestea:

Este evaziv şi secretos. Îşi ascunde telefonul, e-mail-urile şi adesea preferă să nu vorbească despre ceea ce face în timpul liber? Ei bine, asta ar trebui să te pună pe gânduri. Dacă atunci când primeşte un SMS se îndepărtează de tine sau când primeşte un apel pleacă în altă cameră, e clar că are ceva de ascuns. Orice ar fi, un astfel de comportament este cel puţin suspicios într-o relaţie.

E prea atent cu look-ul lui. Dacă locul său de muncă nu îi cere asta, iar el este mult prea atent la hainele pe care le poartă,  asortând chiar şi lenjeria intimă cu şosetele şi celelalte articole vestimentare, la cum îşi aranjează părul şi la propria piele, atunci poate doar vrea să arate cât mai bine. Dar dacă nu face asta pentru tine, atunci pentru cine? Poate fi vorba despre o altă femeie, nu?

E de negăsit în anumite zile. După ce pleacă de la tine de acasă, se întâmplă să fie imposibil de abordat pe telefon? Adică îl suni şi să nu-ţi răspundă... O dată, de două ori merge... Dar dacă asta se repetă, e clar că omul tău joacă la două capete.

Evită să afişeze pe site-urile de socializare faptul că este într-o relaţie cu tine. Nu este neapărat un semn că te înşală, poate că e genul care nu vrea să pună pe tapet viaţa lui personală. Dar dacă iubitul tău este pasionat de Facebook şi postează din oră în oră ce face, unde se află sau diverse fotografii cu el, este suspect că nu-şi afişează tocmai "statutul afectiv".

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1