Semnele care îţi dau de înţeles că iubita nu mimează orgasmul

mimeaza.jpg

mimarea orgasmului semne sex
În timpul partidei de sex semnele de excitare a partenerei devin vizibile, mai ales când este în faza de dinaintea orgasmului
foto:123RF

Mimarea orgasmului este o practică foarte des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg femeile mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul sau nu vor să-şi supere, respectiv să-şi jignească partenerii care se dau de ceasul morţii să le aducă în al nouălea cer.

Totuşi, cum pot recunoaşte bărbaţii semnalele unui orgasm adevărat? În articolul de mai jos, aflaţi răspunsul.

Transpiraţie abundentă

În timpul partidei de sex semnele de excitare a partenerei devin vizibile, mai ales când este în faza de dinaintea orgasmului. De exemplu, mâinile ei sunt fierbinţi, abdomenul cald, iar expresia din ochi este pierdută. Pielea se umble brusc de transpiraţie, mai ales în zone în care de obicei nu transpiră.

Bataile inimii si respiraţia accelerate

Când o femeie ţipă excesiv în timpul unei partide de sex nu înseamnă că se simte şi bine. Într-adevăr, unele reprezentante ale sexului frumos pot fi foarte zgomotoase fiindcă aşa le vine, dar pentru a ştii cu exactitate trebuie să te asiguri că ţipetele lor sunt reale. Ei bine, dacă iubita ta ţipă şi se excită în plin climax, dar bătăile inimii nu sunt puternic accelerate, iar respiraţia pare a fi controlată, înseamnă că face un simplu show.

Contracţii vaginale

Nu trebuie să fi bărbat cu experienţă pentru a simţi contracţiile vaginale survenite în timpul unui orgasm. Asta pentru că sunt destul de evidente atunci când o penetrezi, iar muşchii vaginului ei încep să se contracte în jurul penisului. Iată un semn clar de orgasm adevărat.

Loading...
 
 

Citește și