Semnele care îţi dau de înţeles că el nu mai este potrivit pentru tine

semnale.jpg

Semnele dau înţeles el nu mai este potrivit pentru tine
Când constaţi că eşti mult mai fericită fără el, înseamnă că lucrurile nu mai funcţionează aşa cum trebuie în relaţie
foto: 123RF

În momentul în care nu mai simţi nevoia ca partenerul de viaţă să îţi fie prea des în preajmă, iar atunci când te afli în prezenţa lui, lucrurile sunt tensionate, apar certuri şi vă simţiţi nemulţumiţi şi constaţi că eşti mult mai fericită fără el, înseamnă că lucrurile nu mai funcţionează aşa cum trebuie în relaţie.

Nu trebuie să râmâi într-o relaţie doar pentru faptul că nu crezi că vei mai găsi pe cineva mai bun. A fi pe cont propriu este mai bine, în această situaţie. E nevoie de curaj să recunoşti că o relaţie a devenit o sursă de nefericire, dar ai fi surprinsă de cât de puternică şi fericită poţi fi atunci când rămâi singură.

Nu este corect să îţi pierzi timpul alături de cineva care nu este potrivit  pentru tine. Fericirea ta este strâns legată de partenerul tău: când relaţia este grozavă, te simţi minunat. Dar când nu merge bine, te afectează negativ într-o proporţie foarte mare.

Fiecare cuplu este supus de-a lungul timpului unor încercări, dar dacă nici unul dintre parteneri nu face nimic pentru a îndrepta lucrurile şi nu se implică în rezolvarea problemelor, este momentul să încheiaţi această relaţie.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • barbatul perfect in viziunea unei femei

    Ştiu că primul impuls, mai ales al bărbaţilor, este de a spune că femeile sunt înnebunite după bărbaţii care arată bine şi care au buzunarele doldora de bani.. Ei bine, lucrurile nu stau întotdeauna chiar aşa.

  • motive pentru care barbatii ejaculeaza in somn

    Ejacularea în somn sau poluţiile nocturne îi stresează de cele mai multe ori pe bărbaţi. De regulă, acestea apar la pubertate, iar tinerii se trezesc din somn deseori cu „pete de lichid” provenite de la organele lor genitale, pe cearşaf.

  • Plecaţi dimineaţa de acasă în maximă viteză, toată ziua sunteţi ocupaţi, seara ajungeţi acasă şi vă ocupaţi de copii, de treburi administrative. Pentru voi când mai aveţi timp? Psihologii citaţi de brightside.me spun că e esenţial să vă acordaţi atenţie unul altuia cel puţin o oră, înainte de culcare. Iată o listă cu lucrurile pe care le fac împreună cuplurile fericite.

  • unii barbati sunt tentati sa rămână singuri

    Nevoia de afecţiune, de siguranţă şi de încredere reprezintă un imbold pentru a începe o relaţie alături de persoana care te atrage. Totuşi, există bărbaţi care evită să se implice într-o relaţie, preferând celibatul.