Semnalele pe care le transmit femeile bărbaţilor pentru a le arăta că sunt disponibile

cuplu.jpg

De cele mai multe ori credem că bărbaţii fac prima mişcare, ceea ce nu este în totalitate adevărat
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

De cele mai multe ori credem că bărbaţii fac prima mişcare, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Sexologii au ajuns la concluzia că femeile sunt responsabile de fapt de iniţiativă, indiferent că e prin dans sau orice altă metodă de a-şi arăta disponibilitatea.

Atunci când ocheşte pe cineva care îi place, o reprezentantă a sexului frumos îi va transmite un zâmbet cu subânţeles, îşi va linge sau muşca buzele, sau îşi va atinge faţa sau gâtul cu mâinile dacă bărbatul dorit se află în apropiere.

Altele se joacă cu propriile haine, încercând să-şi expună în mod vizibil anumite zone considerate a fi excitante. Şi fără îndoială vor merge cu spatele drept, doar vor să-şi arate “dotarile” de care dispun.

Jucatul cu mâinile în păr este un alt semn care arată că femeia este interesată. În mai mult de 50% din cazuri, femeia este cea care face primul contact fizic. Ea îi atinge partenerului cravata, camaşa sau şoldurile. Acestea sunt unele dintre cele mai puternice semne ale atracţiei.

După toate semnalele poate urma un sărut, care aproape întotdeauna promite ceva mai mult. Iar acest  “mai mult” înseamnă, bineînţeles, sex.
 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • barbatii sex sentimente

    Deseori femeile se întreabă, de ce şi cel care părea un romantic incurabil are în minte cum să le bage mai repede în pat? Specialiiştii au răspunsul: creierul bărbaţilor îşi are sediul central exact în pantaloni.

  • sex dimineata barbai dispusi

    Dimineaţa este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

  • Sexul este esenţial pentru viaţa de cuplu. La început, dorinţa vine spontan, în timp însă, intervine monotonia. Ţineţi cont că, mai ales în cuplurile căsătorite, sexul are puterea de a ţine vie iubirea şi de a aduce echilibrul. Iată ce sfaturi ne dă specialistul după ce a depistat cele mai frecvente cinci probleme cu care se confruntă românii în dormitor!

  • influenteaza testosteronul aspectul fizic

    Mai întâi, să reamintim faptul că, cu cât există mai mult testosteron, cu atât bărbatul este mai “masculin” din punct de vedere fizic. Caracterele sexuale secundare depind de testosteron( voce gravă, ten închis la culoare, faţă pătrată, miros specific).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1