Secretul de a avea orgasme în timpul sexului. Iata ce trebuie să facă femeile

orgasm.jpg

Secretul de a avea orgasme în timpul sexului
Secretul de a avea orgasme în timpul unui act intim este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru
foto: 123RF

Ai remarcat cu siguranţă că în momentul în care începi o partidă de sex fără nici o tragere de inimă ajungi foarte greu la orgasm sau chiar deloc. Secretul de a avea orgasme în timpul unui act intim este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

Desigur, nu trebuie să aştepţi să vină dorinţa de la sine. Pentru a fi inundată de acea poftă nestăvilită, poţi interacţiona în moduri speciale cu partenerul de viaţă. Tachinaţi-vă tot timpul şi adresaţi-vă complimente. Nu mai treceţi peste gesturile tandre din timpul zilei doar pentru că sunteţi de mult timp împreună. Acordă mai multă atenţie fanteziilor tale şi nu te mai raporta la sex ca la o activitate mecanică.

Multe reprezentante ale sexului frumos nu mai văd plăcerea actului sexual din cauza obsesiei pentru climax. Iar această atitudine este total greşită. O femeie se poate simţi bine cu partenerul în momentele intime şi fără să ajungă la mult râvnitul orgasm.
 

Loading...

Citește și