Scenariile erotice: cele mai puternice afrodisiace care există

scenariu.jpg

Scenariile erotice: cele mai puternice afrodisiace care exista
Scenariile erotice sunt probabil cele mai puternice afrodiziace care există
foto: 123RF

Scenariile erotice sunt probabil cele mai puternice afrodiziace care există. Poţi să fii cu orice star de cinema vrei, orice prieten sau cunoştinţă, orice număr de oameni, oriunde, făcând numai ce îţi place.

Când ai găsit o fantezie care îţi excită partenerul/a, eşti tentat să o repeţi. Dar dacă repeţi asta, treptat o să-şi piardă interesul. Deci, rămânând la aceeaşi temă de succes, vino cu idei noi de fiecare dată - un loc diferit, persoane diferite, circumstanţe diferite.

Introducerea fanteziei este ca o linie directă către creier. Te poate excita mult mai repede decât orice tehnică fizică. Odată ce ai ajuns „acolo sus”, nu trebuie neapărat să mai continui fantezia. Nici nu trebuie să recurgi la fantezie de fiecare dată. Trateaz-o ca pe orice altă tehnică. Nu ca pe ceva care trebuie folosit în mod repetat, ci ca o parte dintre lucrurile pe care le faci.

Loading...
 
 

Citește și

 • minciuna nu trebuie sa îşi faca loc în cuplu

  Minciuna duce la falsitate şi la o personalitate dublă. Cu toate acestea, mulţi dintre noi îşi doresc o relaţie completă, sinceră şi corectă. Îţi doreşti să fii onestă cu partenerul tău şi vrei să ştii exact unde se află relaţia ta în raport cu aspiraţiile şi planurile tale. Pentru ca acest lucru să fie posibil, minciuna nu trebuie să îşi facă loc în cuplu.

 • cum poţi sa-l faci pe un barbat sa te doreasca

  Dacă te numeri şi tu printre femeile care, în viaţa intimă, se ghidează după faptul că bărbaţii nu pun preţ pe preludiu, ci vor să treacă direct la sexul propriu-zis, lasă deoparte prejudecăţiile şi iniţiază un început de act sexual încărcat de erotism, care să îl pună pe jar pe iubitul tău.

 • Cele mai bizare fetişuri sexuale

  Imaginaţia umană nu are limite, iar acest lucru este valabil şi în privinţa fetişurilor sexuale, unele dintre acestea fiind de-a dreptul infiorătoare.

 • aprinde dragostea partener idei

  Nu aştepta ca doar partenerul tău să vină cu idei sau să iniţieze o partidă de amor, nici nu te aştepta ca totul să vină de la sine! Este cea mai mare greşeală să aştepţi ca totul să vină de la sine. Este cea mai mare greşeală să aştepţi şi să nu te implici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1