Scapă de obiceiul de a căuta relaţii perfecte. Nu există!

art2.jpg

Scapă de obiceiul de a căuta relaţii perfecte
Cu toţii căutăm acea relaţie specială în care să simţim că celălalt este perfect pentru noi
foto: Pixabay.com

Există şanse foarte mari să-ţi petreci toată viaţa câutând bărbatul perfect, partenerul ideal şi prietenii potriviţi dacă te tot aştepţi ca aceştia să fie perfecţi. Mai mult decât atât, rişti ca acest proces să te stoarcă de energie, să te înnebunească în timp ce cultivi sentimentul de nesiguranţă cu fiecare relaţie care nu a funcţionat şi care nu se ridică la standardul tău imaginar al perfecţiunii.

Cu toţii căutăm acea relaţie specială în care să simţim că celălalt este perfect pentru noi, însă după ce ai trecut prin câteva relaţii, începi să-ţi dai seama că nu există “oameni perfecţi” pentru tine ci doar diferite nuanţe de oameni imperfecţi. Asta pentru că fiecare dintre noi este inperfect într-un fel anume. Şi tu eşti imperfect în multe moduri şi cauţi pe cineva cu care să ai o relaţie, care-i imperfect într-un mod complementar.

Este un drum cu urcuşuri şi coborâşuri până începi să realizezi care sunt imperfecţiunile tale. Până nu te confrunţi cu imperfecţiunile tale cele mai evidente, acele lucruri nerezolvate, cele care definesc modul tău de a fi acum, s-ar putea să întâlneşti dificultăţi atunci când vrei să alegi relaţiile armonioase. Doar atunci vei şti cu adevărat ce cauţi de fapt. Cauţi oameni imperfecţi care te contrabalansează, oameni imperfecţi care sunt perfecţi pentru tine.

Loading...
 
 

Citește și