Să ai fantezii sexuale este ceva absolut normal. Învăţaţi să vorbiţi despre ele în cuplu

fantey.jpg

Să ai fantezii sexuale este ceva absolut normal
Oricare ar fi fanteziile voastre, este bine să învăţaţi să vorbiţi despre ele în cuplu
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Sexul nu mai este demult considerat un subiect tabu, iar comunicarea dintre parteneri este foarte importantă într-o relație. Cu toate acestea, mulţe persoane se rușinează să vorbească cu partenerul de viaţă despre fanteziile sexuale. Să ai fantezii sexuale este ceva absolut normal; cel mai probabil, nu există nicio persoană care să nu aibă. Aşadar, de ce uneori ne e teamă să vorbim cu partenerul despre asta? Te-ai putea gândi că fantezia ta este ceva rușinos, ceva ce ai vrea să încerci, dar care l-ar face pe partenerul tău să își schimbe părerea despre tine.

Discuțiile în cuplu nu sunt niciodată ușoare. Cu atât mai greu este să discutăm cu partenerii noștri despre lumea noastră ascunsă, despre fanteziile noastre sexuale. Oricare ar fi fanteziile voastre, este bine să învăţaţi să vorbiţi despre ele în cuplu. Trebuie doar să găsiţi momentul potrivit sau, de ce nu, să creaţi acest moment.

Momentul în care cei doi parteneri ajung să îşi împărtăşească fanteziile sexuale ţine de confort şi încrederea în celălalt. Vorbim despre zone ale intimităţii personale, pe care nu le încredinţăm oricui. O facem în faţa unei persoane care ne oferă siguranţa necesară pentru a nu trăi teama ridicolului. Cu siguranţă atunci când împărtăşeşti o fantezie iubitului nu ţi-ai dori să râdă, nu-i aşa?

Dar uneori acestea pot fi diferite, pot fi şi contradictorii, sau pot pune partenerul într-o zonă de disconfort. Din acest motiv, este bine să le comunici nu atunci când ai băut un pahar în plus, ci după ce îţi cunoşti cât de cât sexual partenerul şi crezi că este o fantezie în care s-ar implica. Dacă însă aceasta ţine de o practică ce nu e pe gustul iubitului, mai bine o păstrezi pentru tine. Sau, găseşte o cale de compromis în care să incluzi în jocul erotic anumite elemente ale fanteziei. Şi dă astfel şi partenerului posibilitatea să îşi imagineze continuarea.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5