Rutina între aşternuturi se instalează foarte uşor într-o relaţie. Încercaţi lucruri noi!

rutina.jpg

Rutina între aşternuturi se instalează foarte uşor într-o relaţie
Ca să ieşi din rutina sexuală, încearcă de fiecare dată ceva nou
foto: 123RF

Ca să scapi de rutină şi să-i menţii interesul partenerului tău de viaţă, trebuie să încerci lucruri noi, să variezi cât mai mult practicile sexuale pentru a-l face pe acesta să se simtă în al nouălea cer.

Rutina între aşternuturi se instalează foarte uşor într-o relaţie. Dacă la început faceaţi sex de câteva ori pe zi, pe unde apucaţi, acum faceţi doar în pat, în dormitor, eventual cu lumina stinsă chiar înainte de culcare. Cel mai probabil, actul sexual nu durează mai mult de cinci-zece minute.

Ca să ieşi din rutina sexuală, încearcă de fiecare dată ceva nou. Surprinde-l în bucătărie şi iniţiază tu o partidă de sex. Dacă doar el face primul pas şi tu nu iei niciodată iniţiativa, îl faci să creadă că nu mai eşti interesată sexual de el.

Chiar şi în cuplurile unde există puţin timp pentru sex, important este ca bărbatul să se simtă dorit sexual de partenera lui, iar cel mai bine poţi demonstra acest lucru dându-i de înţeles şi iniţiind partide de sex. Aşadar, prinde-l în bucătărie, în baie sau în sufragerie şi arată-te dornică să faci sex cu el atunci şi acolo!

Loading...

Citește și

 • De ce nu au femeile chef de sex

  Dorinţa, plăcerea şi satisfacţia sexuală a unei femei sunt, în primul rând, o problemă a cuplului. Dorinţa sexuală depinde de satisfacţia în cuplu şi de relaţia femeii cu propria ei feminitate şi sexualitate. Contrar unor convingeri atât de greşite, cum că sunt femei „frigide sau că problema, „vina, este a bărbatului, ca el nu este „priceput, „performant sau că este egoist. Invinovăţirea şi ruşinea inrăutăţesc problemele sexuale ale cuplului şi ale femeii.

 • Ştiaţi că cele mai multe dintre problemele din dormitor sunt cauzate de stres

  Ceea ce trebuie să aveţi în vedere este că stresul vă poate provoca foarte multe probleme de sănătate, inclusiv din punct de vedere sexual. Tot el este vinovat de creşterea tensiunii care duce la scăderea performanţelor sexuale.

 • Susţinerea reciprocă importantă pentru bunul mers al relaţiei

  Susținerea reciprocă existentă într-o relație de cuplu este cu totul specială. Între cei doi parteneri există o legătură care facilitează comunicarea și împărtășirea lucrurilor pe care aceștia le au în comun. În orice relație de cuplu sănătoasă există încredere și iubire, iar partenerii își inventează propriul „limbaj” comun prin intermediul căruia se exprimă, se iubesc și își împărtășesc dorințele.

 • Când este relaţia expusă riscului

  Când ești la începutul unei relații e destul de ușor să fii distrasă de fluturii din stomac, nu degeaba se spune despre primele stadii ale unei relații că sunt lunile de miere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1