Rutina intervine la un moment dat în orice cuplu. Iată ce poţi să faci pentru ca lucrurile să revină la normal

da_2.jpg

Rutina intervine la un moment dat în orice cuplu
Încercaţi să faceţi împreună lucruri noi, care să vă scoată puţin din rutina călduţă a mariajului
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Mai toate relaţiile încep frumos, cu fluturi în stomac, emoţii şi iniţiativă. Din păcate, cu trecerea timpului, multe dintre ele se transformă în plictiseală, înainte să realizăm ce se întâmplă.

Rutina intervine la un moment dat în orice relaţie amoroasă. În unele cazuri mai devreme, în altele mai târziu. Nu trebuie să disperi. De cele mai multe ori lucrurile pot reveni la normal, dacă fiecare partener va face efortul sa îşi re-comunice mesajul personal, adică dorinţele, nevoile, aşteptările sale în ceea ce priveşte această relaţie.

După ani de convieţuire, fiecare dintre noi îşi mai pierde din farmecul cu care şi-a cucerit partenerul. Devenim mai comozi şi totul parcă se învârte în jurul micului univers al cuplului căsătorit. Atunci când aveţi impresia că partenerul nu vă mai acordă atenţie, întrebaţi-vă sincer cât de mult v-aţi schimbat faţă de perioada de început a relaţiei.

Apoi încercaţi să faceţi împreună lucruri noi, care să vă scoată puţin din rutina călduţă a mariajului. Eventual, reluaţi măcar unul din obiceiurile pe care le aveaţi în primii ani de căsnicie şi care era apreciat de partener. Poate vă plăceau ieşirile la masă în oraş, drumeţiile pe munte sau eraţi mereu dornici să descoperiţi alte destinaţii turistice. Reînviaţi amintirile frumoase şi observaţi cum reacţionează perechea dumneavoastră.

Din păcate, există şi cazuri când resimţirea plictiselii nu e decât un semn că relaţia e pe ducă. Dacă îţi iubeşti partenerul, încearcă să-ţi salvezi relaţia. Dacă nu, e mai bine pentru amândoi să vă despărţiţi.

Loading...
 
 

Citește și