Relaţia voastră a început să “scârțâie”? Ieşiţi din zona de confort

confort.jpg

Relaţia voastră a început să “scârțâie
Odată cu trecerea timpului, în multe cupluri intervine plictiseala
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Odată cu trecerea timpului, în multe cupluri intervine plictiseala. Sună trist, dar acesta este rezultatul dacă partenerii nu depun niciun efort pentru a-şi face frumoasă viaţa de cuplu. Totuşi, psihologii spun că nu trebuie să vă îngrijoreze prea tare acest lucru. Pur şi simplu este cazul să mai ieşiţi din zona voastră de confort.

După ani de convieţuire, fiecare dintre noi îşi mai pierde din farmecul cu care şi-a cucerit partenerul. Devenim mai comozi şi parcă totul se învârte în jurul micului univers al cuplului căsătorit. Atunci când aveţi impresia că partenerul de viaţă nu vă mai acordă atenţie, întrebaţi-vă sincer cât de mult v-aţi schimbat faţă de perioada de început a relaţiei.

Apoi încercaţi să faceţi împreună lucruri noi, care să vă scoată puţin din rutina călduţă a mariajului. Reluaţi, măcar, unul din obiceiurile pe care le aveaţi în primii ani de căsnicie şi care era apreciat de amândoi. Poate vă plăceau ieşirile la masă în oraş, drumeţiile pe munte sau eraţi mereu dornici să descoperiţi alte destinaţii turistice. Reînviaţi amintirile frumoase şi veţi observa cât de minunat vă simţiţi din nou împreună. 

Loading...
 
 

Citește și

  • spălăturile vaginale sunt recomandate doar în cazul unor infecţii locale

    Spălăturile vaginale, realizate manual cu săpunul sau cu dispozitive speciale, nu numai că sunt total inutule, dar pot să devină periculoase. În primul rând, vaginul se curăţă singur datorită secreţiilor, iar aciditatea sa omoară microorganismele care nu au ce căuta acolo. Un vagin sănătos nu trebuie nici spălat cu săpun, nici dezinfectat cu diverse substanţe.

  • Află motivul pentru care tu simţi durere când faci sex

    Dispareunia este termenul medical folosit pentru a defini durerea sau orice fel de disconfort apărut în regiunea genitală în timpul sau după contactul sexual. Durerea poate fi descrisă ca o senzaţie de zgârietură, înţepătură sau ca o arsură, mâncărime. În funcţie de cauză, durerea în timpul contactului sexual poate fi o problemă persistentă sau poate apărea sporadic, intermitent.

  • cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii despre prezervative

    Găsirea prezervativului potrivit nu este un lucru uşor, nici foarte greu, dar cu siguranţă este de maximă importanţă pentru liniştea şi confortul tău în timpul partidelor de sex. Dincolo de material, arome, textură, trebuie să te asiguri că atunci când îl vei folosi nu va exista riscul de a aluneca, dacă este prea larg, sau că se va rupe dacă este prea strâmt. Iată cum trebuie să alegi prezervativele.

  • După atâţia ani de căsătorie, vă priviţi cu drag, dar fără să vă mai tresalte inima.