În relaţia ta a intervenit rutina? Nu trebuie să disperi, lucrurile pot reveni la normal, cu câteva trucuri

cv.jpg

În relaţia ta a intervenit rutina
Daţi-i întâlnire partenerului de viaţă la un restaurant nou, unde nu aţi mai fost până acum, şi comportaţi-vă ca la începutul relaţiei
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dacă în relaţia ta a intervenit rutina, nu trebuie să disperi, lucrurile pot reveni la normal, cu puţină voinţă. Cel mai simplu mod pentru a ieşi din rutina unei relaţii este să te scuturi un pic de obişnuinţă şi să încerci să reinventezi lucrurile.

Orice relație este afectată la un moment dat de o anumită doză de rutină, care poate fi benefică, atâta timp cât nu devine permanentă. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.

Atăta timp cât există argumentul că statornicia şi bunăstarea sufletească vin din această rutină, este în regulă să o acceptaţi şi să nu vă puneţi probleme în acest sens. Dacă, totuşi, plictiseala sau frustrarea tind să ia din savoarea lucrurilor care odinioară vă făceau plăcere, atunci este cazul să luaţi măsuri.

Schimbaţi admosfera din casă cumpărând mici accesorii sau doar mutaţi mobile. Trimite-i iubitului tău poze cu tine sexy şi scurte mesaje pe telefon, surprinde-l cu mesaje romantice. Mici semne care să-i amintească partenerului de viaţă că-l iubeşti şi care vor aduce cu siguranţă emoţii noi in relaţia voastră.

Căutaţi modalităţi noi de petrecere a timpului liber care să vă facă plăcere amândurora. O idee bună ar fi să plecaţi numai voi doi singuri undeva pentru o săptămână sau chiar două. Poate fi la munte, la mare, sau chiar la ţară undeva.

Daţi-i întâlnire partenerului de viaţă la un restaurant nou, unde nu aţi mai fost până acum, şi comportaţi-vă ca la începutul relaţiei. Flirtaţi cu el cât timp luaţi masa şi propuneţi un scenariu intim incitant şi provocator. În drum spre casă, tachinaţi-l şi provocaţi-l să intre în joc. Pasiunea şi atracţia se întreţin prin voinţă, nu de la sine.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Modalitatea prin care poţi să ieşi dintr-o relaţie cât mai elegant posibil

  O relaţie de cuplu satisfăcătioare este foarte greu de întreţinut, dar este şi mai greu să nu te minţi singură şi să ştii când este cazul să pui punct. Nimănui nu-i place să fie cel care face acest pas, însă cu cât o faci mai repede, cu atât îţi vei putea vedea mai departe de propria viaţă.

 • Trucuri care îl vor pune pe jar pe partener si îi vor menţine atenţia îndreptată către tine

  Vrei să-l cucereşti definitiv pe partenerul de viaţă? Doar pentru că acum eşti într-o relaţie serioasă nu inseamnă că trebuie să neglijezi activitatea intimă şi să pierzi acel farmec aparte care l-a cucerit pe iubitul tău încă de la prima întălnire. În articol, descoperă câteva trucuri care îl vor pune pe jar pe partener şi îi vor menţine atenţia îndreptată către tine.

 • Nesiguranţa afişată ostentativ erodează chiar şi cele mai solide cupluri

  Indiferent cât de solidă pare a fi relaţia de cuplu, există anumite pericole ce planează asupra ei, pericole ce pot distruge o relaţie aparent indisolubilă. Teama de separare, de abandon, gelozia, agăţarea de partener, controlul exagerat, plângerile repetate, reproşurile, solicitarea permanentă a dovezilor de iubire, autovictimizarea, toate acestea sunt manifestări de nesiguranţă care apar atât la bărbaţi, cât şi la femei şi care pot pune în pericol relaţia dintre parteneri.

 • Vrei ca cei din jur să te placă şi să te respecte

  Nu există o formulă magică pentru a fi fericit, nu ai nici o garanţie că vei avea ce îţi doreşti, şi cu toate astea singura soluţie pentru a înceta să te plângi constant de aceleaşi chestii, e sa faci ceva.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1