Relaţia cu un partener mai tânăr. Ce trebuie să faci să meargă

tanar.jpg

relatie partener tanar
Plănuiţi tot felul de escapade romantice, deoarece astfel de ieşiri vă vor apropia
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

De cele mai multe ori, relaţia cu un bărbat mai tânăr poate evolua cu uşurinţă spre complexe. Fie ai impresia că vei îmbătrâni şi el nu se va mai simţi atras de tine, fie îţi pasă prea mult de opiniile celor din jur.

Uită de toate aceste concepţii, dacă vrei să ai o relaţie frumoasă. Simte-te în largul tău, oferă-ţi câte un răsfăţ cosmetic periodic, pentru a printe încredere în tine, şi nu îi face pe plac chiar în tot ceea ce spune de teamă că te-ar putea părăsi. Plănuiţi tot felul de escapade romantice, deoarece astfel de ieşiri vă vor apropia şi vă vor da ocazia să vă cunoaşteţi dincolo de problemele de zi cu zi.

De asemenea, nu te purta cu el de parcă ar trebui să îl educi. Este normal să îţi doreşti să schimbi anumite lucruri la el, însă adoptă atitudinea potrivită, nu te transforma în părintele lui. Scopul este să îi arăţi că eşti sufletul lui pereche, nu să îi demonstrezi zilnic câte diferenţe există între voi. Un astfel de comportament îl va face să realizeze că, de fapt, s-ar potrivi mult mai bine cu o persoană care are vârsta apropiată de a lui.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Egoismul consecinţele are asupra relaţiei de cuplu

  Egoismul este acea atitudine concentrată pe propriile interese mai presus de interesele altora. A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată, dar nu o misiune imposibilă. Mai întâi de toate trebuie să renunţi la înnăscuta tendinţă de a încerca să-ţi schimbi partenerul. Este inutil şi dăunător pentru ambii, pe termen lung. Ca să nu mai vorbim că, practic este imposibil.

 • Situaţii lubrifiantul reprezintă necesitate faceţi sex

  Oricine poate beneficia de pe urma lubrifianților. Lubrifierea face ca totul să alunece, să gliseze și reușește să introducă lucruri mari în locuri mici.

 • deranjeaza barbați femei

  Oricât de puternice ar fi sentimentele pe care le are pentru tine, iubitul tău va fi deranjat la un moment dat dacă tu vei continua să fii în permanenţă morocănoasă, lipsită de chef şi nemulţumită de tine.

 • seama ai problema sexuala

  Problemele de ordin sexual sunt numite în limbaj medical disfuncții sexuale. O problemă sexuală apare în momentul în care simţi că partidele de sex nu te mai satisfac ca înainte şi începi să îţi pierzi interesul pentru plăcerea în doi. Începi să suferi de o disfuncţie sexuală atunci când nu te exciţi, penetrarea şi actul sexual sunt dureroase sau nu poţi să ai orgasm.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5