Reguli simple care trebuie urmate, dacă vrei să ai o relaţie fericită

geri.jpg

reguli simple care trebuie urmate daca vrei sa fii fericita in relatie
Dacă eşti o persoană matură, pozitivă, optimistă şi care face glume, partenerul tău sigur nu se va plictisi de tine
foto: 123RF

Atunci când simţi că ţi-ai găsit sufletul pereche, este absolut normal să îţi doreşti să ajungi să fii şi un partener de viaţă mai bun şi mai empatic. În acest sens, există câteva reguli simple care trebuie urmate. Nu trebuie să grăbeşti lucrurile, lasă totul să vină de la sine, să nu forţezi nimic. Această grabă este o problemă care face ca relaţiile să se destrame înainte să se realizeze o conexiune între parteneri.

Fii optimistă. Nimănui nu îi place să aibă alături o persoană pesimistă. Dacă eşti o astfel de persoană, încearcă să îţi schimbi atitudinea, astfel s-ar putea ca partenerul tău să obosească ascultând criticile. Pe de altă parte, dacă eşti o persoană matură, pozitivă, optimistă şi care face glume, partenerul tău sigur nu se va plictisi de tine. Important este să faci în aşa fel încât persoana iubită să îşi dorească să fii alături de ea.

Într-o relaţie trebuie să fii onest. Lipsa sincerităţii este una dintre cele mai frecvente probleme ale cuplurilor. După cum se ştie, o greşeală recunoscută este pe jumătate iertată. Este mult mai bine ca partenerul de viaţă să afle de la tine o informaţie decât dintr-o a treia sursă.

Pe de altă parte, într-o relaţie, este foarte important să rămâi o persoană atractivă. O greşeală pe care o fac oamenii frecvent este să nu mai acorde atenţie felului în care arată şi în care se îmbracă. Acest lucru poate contribui la stingerea pasiunii dintre două persoane. Totodată, fiecare partener are nevoie de spaţiu şi este esenţial ca acest lucru să fie înţeles de fiecare dintre parteneri. Comunicarea stă la baza unei căsnicii sau relaţii fericite. Trebuie să fii o persoană deschisă şi să discuţi fiecare lucru cu persoana iubită, chiar şi problemele intime.

Loading...
 
 

Citește și

 • Această practică sexuală aduce armonia în relaţie

  Sexul oral aduce armonia în relaţie. Nu numai că repară problemele din plan sexual, dar sexul oral promite să vă ofere un tonus mental, care e necesar pentru armonia unei relaţii. Orgasmul şi înghiţirea spermei sunt cele două maniere prin care sexul oral te face mai fericită. În timpul orgasmului se eliberează în organismul tău endorfine şi alte substanţe care îţi oferă o stare de bine.

 • Principalele efecte pe care viaţa sexuală nereguală le are asupra organismului femeii

  Dacă nu eşti genul de femeie care să accepte o aventură de-o noapte sau pur şi simplu relaţia de cuplu trece printr-o perioadă dificilă, iar viaţa intimă nu mai este o prioritate, ar trebui să ştii că organismul este afectat de lipsa activităţii sexuale. Aşadar, lipsa de sex, o perioadă, poate aduce o serie de efecte negative.

 • Dacă vrei să fii mulțumită de relația pe care o ai învață să îţi comunici nevoile

  Fie că ești într-un cuplu sau singură, deseori îți imaginezi ce ți-ar plăcea să se întâmple într-o relație pentru a fi mulţumită. Iar aceste fantezii pornesc fie din ceea ce ne imaginăm noi a fi dezirabil, fie din ceva ce am trăit și pierdut.

 • boli cu transmitere sexuală comune femeilor şi bărbaţilor

  Viața sexuală este o parte normală și sănătoasă a existenței noastre. Este un mod de a ne împărtăși afecțiunea și tandrețea, plăcerea și bucuria. Pentru unii viața sexuală este o parte a unei relații de lungă durată, iar pentru alții relațiile sexuale nu implică neaparat o relație stabilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1