Profită că eşti în vacanţă cu iubita. Locuri inedite pentru sex fierbinte

plaja.jpg

Profită că eşti în vacanţă cu iubita
Faceţi sex la răsărit pentru că plaja e goală şi nu vă deranjează nimeni
foto: 123RF

Cea mai frumoasă parte a verii este cu siguranţă concediul. Fie că mergeţi la mare ori în oricare altă destinaţie exotică, este perioada cea mai potrivită pentru a vă pune în practică fanteziile sexuale.

O partidă de sex într-un loc public este una dintre cele mai răspândite fantezii sexuale atât printre bărbaţi, cât şi pentru femei. Pericolul de a fi oricând descoperiţi sporeşte intensitatea raportului intim, iar când, din fericire, acest lucru nu se întâmplă, cei doi parteneri rămân cu satisfacţia complicităţii. Un alt motiv pentru care oamenii au fantezii despre spaţii publice este aspectul voyeuristic, plăcerea fiind sporită de ideea că o persoană te-ar putea vedea şi admira în plină acţiune.

Oamenii sunt mai înclinaţi să-şi asume riscul împlinirii unor astfel de fantezii în vacanţă pentru că depărtarea de casă conferă avantajul anonimităţii. Cine ar putea să te recunoască atunci când îţi faci de cap într-un loc public la mii de kilometri depărtare de casă? Iată câteva idei pentru sex fierbinte în locuri publice:

Sex în parc

Bărbatul adoră această fantezie, datorită adrenalinei care, în combinaţie cu plăcerea sexuală, face ca partida de sex să fie una de zile mari. În această situaţie, trebuie totuşi găsit un loc mai ferit, deoarece există pericolul să fiți prinși.

Sex pe plajă

Ce poate fi mai romantic decât o partidă de amor pe nisipul fierbinte? Dacă nu ai trăit o astfel de experienţă, este momentul să o faci. Merită! Caută locaţia perfectă pentru sex pe plajă. Roagă-ţi iubita să aleagă o rochiţă vaporoasă, care să acopere „zona încinsă ”. Faceţi sex la răsărit pentru că plaja e goală şi nu vă deranjează nimeni. Seara e riscant, din cauza petrecăreţilor.

Sex în maşină

Dacă tot eşti în vacanţă, atunci este timpul să-ţi condimentezi viaţa intimă cu o partidă de sex pe bancheta din spate a maşinii. Adrenalina poate atinge cote maxime şi poate transforma clipele de pasiune într-o experienţă senzaţională. Însă, pe cât de incitant sună, sexul în maşină poate da bătăi de cap chiar şi celor mai experimentaţi şi poate crea disconfort ambilor parteneri. Pentru că spaţiul este foarte limitat, trebuie să alegeţi poziţiile potrivite.

Sex în balcon

Vara, în vacanţă, ce poate fi mai palpitant si mai excitant, decât o partidă de sex pe balcon? O astfel de fantezie este mai greu de pus în aplicare, căci există posibilitatea să fiţi văzuţi, însă nimic nu este imposibil, dacă sunteţi curajoşi şi pasionali. Iar dacă vreţi ca sexul în balcon să fie şi mai excitant folosiţi câteva cuburi de gheaţă. Poţi face orice, le poţi pune pe zonele erogene, plimbându-le pe corpul partenerului. Schimbul de căldură şi răcoare dintre corpurile arzând şi cuburile reci vă vor oferi senzaţii incredibile şi vor fi un stimulant sexual excelent. Fiţi siguri că veţi dori să treceţi mai repede la fapte!

 

 

Loading...

Citește și

 • De ce bărbaţii nu îşi doresc să facă sex tot timpul cu partenera

  Eşti în dormitor cu iubitul tău, ai chef să faci dragoste, dar el te-a refuzat. Nu numai că ţi-a rănit egoul dar îţi mai pui şi tot felul de întrebări în ceea ce priveşte relaţia. Ce nu mai merge? De ce nu mai vrea să facă sex? Stai liniştită, problema nu e atât de gravă precum pare. La fel ca tine, şi partenerul tău de viaţă are momente în care nu e pregătit pentru a face amor. Nu are dispoziţia necesară, poate e stresat, poate pur şi simplu nu ai nimerit momentul. Până şi cel mai obsedat bărbat are parte de clipe în care nu se gândeşte la sex.

 • Oboseala efecte extrem de neplăcute asupra organismului vieţii sexuale

  Multe persoane se lasă atât de mult angrenate în ritmul cotidian accelerat şi haotic, încât nici nu observă cum oboseala le afectează treptat organismul, dar şi viaţa sexuală.

 • Metode care ajută la creşterea apetitului sexual indifferent de vârstă

  Nu există sex de calitate fără libido, aşa cum nu există iubire adevărată fără sacrificii importante. Numeroase persoane suferă de libido scăzut, motiv pentru care nu se pot bucura de sex, aşa cum ar trebui.

 • Ingredientul care stă la baza oricărui cuplu sudat

  Unul dintre ingredientele de bază ale unui cuplu sudat este intimitea emoţională. Intimitatea la nivel emoţional se dezvoltă atunci când ambii, sau toţi cei implicaţi într-o relaţie, se simt în siguranţă, unul faţă de celălalt.