Principalele motive pentru care cuplurile ajung să renunțe la viața sexuală

sex_rar.jpg

Foarte multe femei au experimentat acest lucru: durerea în timpul sexului
Stimularea slabă poate fi o cauză a durerii în timpul sexului
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cuplurile, în special cele căsătorite, riscă de cele mai multe ori să se împotmolească în rutina zilnică a serviciului şi a treburilor casnice, încât neglijează complet activitatea intimă.

Cu foarte multe obligaţii pe cap, partenerii uită că sexul ar trebui să fie printre primele priorităţi şi nu undeva, uitat la coada clasamentului. Puţini oameni conştientizează că un mariaj fără o viaţă sexuală satisfăcătoare va duce cel mai probabil la divorţ.

Învăţaţi să fiţi sinceri unul cu celălalt, comunicaţi şi exprimaţi-vă dorinţele sexuale. Viaţa reală nu seamănă cu cea din filme, unde totul este minunat şi patenerii de cuplu par să se ghicească din priviri. Nu există o reţetă pentru o viaţă sexuală perfectă, nimic nu este perfect, însă cu siguranţă poate fi aproape perfect, dacă ai răbdare să asculţi dorinţele celui de lângă tine şi invers.

Vorbiţi despre ceea ce vă excită şi despre ceea ce  nu vă place, pe un ton cât se poate de calm, dar şi incitant, pentru a avea o experienţă sexuală extrem de plăcută, fără reacţii negative şi sentimente rănite.

 

Loading...

Citește și

  • motiv erectie dimineata

    Cele mai multe femei cred că bărbaţii sunt atât de obsedaţi de sex, încât nici când dorm nu îşi pot controla dorinţa şi, din acest motiv, se trezesc cu o erecţie. Nimic mai fals. Această reacţie a organismului masculin face parte din ciclu normal de somn. O explicaţie pentru erecţia de dimineaţă este faptul că în timpul fazei REM a somnului(este faza somnului în care se produc cele mai numeroase şi cele mai intense vise), anumiţi neurotransmiţători sunt opriţi în corp.

  • Oamenii de ştiinţă au enunţat formula cu şansele fiecărei femei de a rămâne gravidă. Aceasta combină informaţii despre cum fertilitatea scade cu vârsta împreună cu timpul de încercare de a forma o familie.

  • avort spontan femeie insarcinata burta

    Fertilizarea in vitro este o procedură destul de complicată ce presupune mai multe etape care trebuie urmate. Spre exemplu chiar şi o femeie de 50 de ani poate apela la acest serviciu, însă sarcina nu va evolua atât de uşor ca la o femeie de 30.

  • ginecolog, anticonceptionale, contraceptie, ovule spermicide, contraceptie orala