Prima regulă care nu trebuie încălcată atunci când ai un nou iubit

Cuplu.jpg

Cuplu
Când începi o nouă relaţie, rişti să contactezi o boală cu transmitere sexuală dacă întreții relații intime fără protecție
Foto: pixabay.com

Atunci când îţi place cineva şi începi o nouă relaţie sexuală, rişti să contactezi o boală cu transmitere sexuală, dacă o faci neprotejat. Nu contează cât de atractivă sau drăguţă este acea persoană pe care abia ai cunoscut-o.

Bolile nu fac diferenţa între lucruri de acest gen; oricine poate lua o BTS. Este la fel de posibil să se întâmple prima dată când faci sex sau a mia oară. Statistic, se pare, că tinerii sunt mai predispuşi la infecţii decât cei în vârstă.

Persoana nouă din viaţa ta se va întreba, de asemenea, de şansele ei de a lua o boală cu transmitere sexuală de la tine. Deci, nu ai de ce să eziţi să discuţi acest subiect înainte de a face sex. Încearcă să afli istoria sexuală a posibilului tău partener. Sau dacă a fost inactiv din punct de vedere sexual o perioadă de timp, prima regulă care nu trebuie sub nicio formă încălcată este să foloseşti prezervativul.

Insistă ca partenerul tău să folosească prezervativ. Un bărbat raţional va vrea oricum să folosească prezervativ pentru propria-i protecţie. Dacă refuză, nu face sex cu el.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • dominate sex pat femei

    A fi dominată este o altă fantezie feminină uzuală. Majoritatea oamenilor îşi imaginează că doar femeile docile tânjesc să fie dominate, dar se înşală crunt.

  • barbati nu se gandesc la sex

    Ei bine, se masturbează, de vreme ce, potrivit un studiu citat în cartea “150 de experimente pentru cunoaşterea sexului opus”(Serge Ciccotti), 85% dintre bărbaţii căsătoriţi afirmă că se masturbează, faţă de 45% dintre femei care declară acest lucru.

  • Te-a cucerit de la prima întâlnire și crezi că el este alesul tău. Însă, oricât de mult te-ai strădui, simți că lipsește implicarea din partea lui. Află dacă vrea o relație serioasă sau urmărește doar sex. 

  • sex pozitii sexuale orgasm slabit tonifiere

    Dacă nu ai timp de exerciții, dar ți-ai dori să ai un corp de invidiat, încearcă una dintre aceste poziții, data viitoare când faci sex cu iubitul tău. Bonus, aceste ipostaze îți garantează o partidă de zile mari, așa că sigur veți vrea să le încercați iar și iar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1