Prejudecăţile femeilor şi ale bărbaţilor în materie de sex. Cum le afectează viaţa intimă

prejudecati.jpg

Prejudecaţile femeilor barbatilor materie sex
Femeile au, de obicei, prejudecăţi legate de sexul anal, spermă, sex sălbatic sau punerea în practică a unor fantezii sexuale
foto: 123RF

Ideile preconcepute nu îşi au rostul în viaţa sexuală, sunt complet inutile şi cel mai probabil vor stârni amuzamentul cu trecerea timpului. Acestea sunt numai în capul vostru şi de fapt nici nu ar exista dacă le-aţi discuta sincer cu partenerul de viaţă.

Femeile au, de obicei, prejudecăţi legate de sexul anal, spermă, sex sălbatic sau punerea în practică a unor fantezii sexuale. Pe de altă parte, nici bărbaţii nu ştiu cum să-şi exprime dorinţele în mod corespunzător, aleg să păstreze tăcerea şi ajung să îşi suprime dorinţele adânc în interior, ceea ce înseamnă că devin nefericiţi şi constant nemulţumiţi de viaţa lor amoroasă.

Cea mai mare greşeală pe care o puteţi face este să vă ascundeţi doar pentru că sunteţi convinşi că partenera nu va dori să încerce anumite lucruri. Mai întâi trebuie să vă întrebaţi dacă măcar i-aţi spus ceea ce vă doriţi.

Dacă da, întreabă-te în ce fel ai făcut-o. Ai fost suficient de insistent, ai făcut anumite lucruri treptat, fara să îi forțezi mâna? Cuvintele tandre au un mare efect. Trebuie doar să ai răbdare, mai ales dacă partenera ta e neexperimentată în astfel de chestiuni şi poate chiar puţin conservatoare.

 

Loading...

Citește și

 • Barbaţii apreciaza femeile care fac primal pas

  Orice bărbat va fi cucerit de o fată care îi face avansuri, îi zâmbeşte cu subânţeles, râde, clipeşte inocent. Atitudinea asta îl va face să se simtă mult mai bărbat decât crezi.

 • Orgasme in timpul somnului

  Chiar dacă reprezentanţii sexului puternic sunt cei mai vizaţi când vine vorba de orgasme în timpul somnului, află că şi femeile pot avea parte de un astfel de privilegiu. Chiar nu ţi s-a întâmplat niciodată să visezi că ai orgasm şi de fapt să ai şi în timp real? Să te trezeşti transpirată, puţin extenuată, cu o respiraţie sacadată şi cu impresia că ai avut un vis extrem de real?

 • Ganduri trec mintea barbatului face sex

  De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice şi mai solicitante. Totuşi, se teme să ţi le dezvăluie, sau cel puţin, nu ţi le dezvăluie în totalitate, de teamă de a nu-l respinge sau de teamă ca tu să nu crezi că el te vede ca pe un instrument al plăcerii şi atât.

 • Frigiditatea provoaca disconfort ascunde frustrare

  Femeile care suferă de frigiditate refuză să întrețină relații sexuale, de orice tip, și de multe ori refuză orice fel de apropiere fizică intimă. În cazurile în care acceptă totuși contactul sexual, nu resimt nicio plăcere pe parcursul lui și nu reușesc să ajungă la orgasm.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1