Prejudecăţile şi comparaţiile nu au ce căuta în dormitor. Bucură-te de sex!

jucarii_sexuale.jpg

jucarii sexuale
Prejudecățile nu au ce căuta în dormitor
foto: 123RF

Nu există reprezentant al sexului puternic care să poată recunoaşte deschis că face această greşeală: îşi ia ego-ul în pat şi începe să se lase dominat de el. Ce înseamnă asta? Prejudecăţi şi comparaţii. Adică, în loc să fie preocupat de ceea ce se întâmplă între el şi partenera lui în acel moment, în loc să se bucure de sex ca atare şi să încerce să facă tot posibilul ca partida să fie cât mai plăcută pentru amândoi, începe să se preocupe de experienţa raportantă la alte experienţe pe care partenera le-a avut în trecut sau le-ar putea avea.

Cred că cele mai multe femei ştiu situaţia: "penisul meu e cel mai mare?", "ai mai multe orgasme cu mine decât aveai cu fostul partener?" sau "de ce să folosim jucarii sexuale? Eu nu iti sunt de ajuns?".

Bucură-te de sex şi lasă alte gânduri la uşa dormitorului

A te compara cu alţi bărbaţi nu te ajută cu nimic. Gândeşte-te că din moment ce iubita ta este acum în pat cu tine şi doreşte să facă sex cu tine, partenerii anteriori chiar nu mai contează. În ceea ce priveşte jucăriile sexuale, fie că vorbim de vibratoare, dildouri, inele pentru penis, priveşte-le ca pe ceea ce sunt: accesorii destinate creşterii plăcerii sexuale. În plus, folosirea jucăriilor erotice ar putea fi interesantă şi pentru tine: fii deschis şi încearcă măcar o dată. Este posibil să descoperi că îţi place.

 

 

Loading...

Citește și

 • De ce trebuie evitate persoanele care fac pe victima

  Ştim cu toţii persoane care fac pe victimele, care se lamentează tot timpul şi se consideră cele mai nefericite din lume. Se plâng permanent de viaţa tristă, de nenorocirile de care au parte, de norocul care îi ocolesc, comparativ cu ceilalţi „care nu mai pot de bine'. E riscant să fi veselă în prezenţa unei victime deoarece vei sfârşi să te simţi vinovată pentru asta şi să ţi se reproşrze că nu-ţi pasă de necazurile ei.

 • Lipsa de împlinire sexuală poate crea probleme majore într-un cuplu

  Unul dintre motoarele importante în cuplu este împlinirea sexuală. Dar o viață sexuală împlinită înseamnă mai mult decât multe partide de sex sau atingerea orgasmului.

 • Merită să stăm într-o relaţie fără iubire

  Din păcate, există foarte multe relaţii de cuplu în care partenerii nu se mai iubesc, dar totuşi rămân împreună. Aceste persoane nu mai sunt fericite și ajung să nu-și mai trăiască viața așa cum şi-ar dori cu adevărat. În loc să ne întrebăm dacă merită să stăm în acest tip de relație, ar fi mai bine să ne întrebăm dacă o facem din conveniență.

 • Una dintre cele mai grave greșeli pe care le putem face când suntem într-o relație

  Încrederea stă la baza unei relatii de dragoste sănătoase. Dacă nu există încredere, nu există relaţie. Multe persoane susțin că minciunile „nevinovate” sunt acceptabile, dar chiar și acestea trebuie evitate. O relație de cuplu reușită presupune o încredere nezdruncinată între parteneri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1