Poziţia Joystick, secrete dezvăluite. Sigur n-aţi auzit de ea!

poyitie_sex_2.jpg

motive pentru care este bine sa faci sex cu lumina aprinsa
Legătura emoţională se consolidează atunci când faci sex cu lumina aprinsă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Pentru a căpăta mai multă savoare viaţa sexuală trebuie condimentată din când în când. Poziţia misionarului nu trebuie să rămâna singura pe care o practicaţi doar pentru simplu fapt că este mai comodă. Poziţia Joystick este recomandarea mea când vreţi să faceţi sex nebun.

Aşa cum vă spun de fiecare dată, sexul joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu şi trebuie mereu să veniţi cu ceva nou ca să nu se instaleze rutina. Cu toate că unii preferă să facă sex în acelaşi posturi fiindcă este mai simplu, totuşi este indicat ca din când în când să mai veniţi şi cu ceva nou. Descoperă în articol poziţia Joystick şi o dată pusă în practică veţi constata cât de satisfăcătoare este şi cât de mult vă stimulează dorinţa de a face sex.

Poziţia Joystick: Este deosebită şi uşor de pus în practică

În poziţia Joystick, bărbatul trebuie să stea întins pe spate, iar femeia deasupra lui cu picioarele semi-îndoite, în timp ce se sprijină cu mâinile de picioarele lui. Ea trebuie să îşi mişte bazinul înainte, înapoi şi prin rotaţie ca şi când ar fi Joystick-ul unui joc video. Pe de altă parte, bărbatul va avea posibilitatea să-şi vadă iubita cum se mişcă, dintr-un unghi foarte favorabil. In plus, mâinile bărbatului fiind libere va avea posibilitatea să-i mângâie sânii şi să-i stimuleze clitorisul partenerei.

Poziţia Joystick: Oferă libertate de mişcare

sex_poyitie.jpg

Pozitia joystick
Poziţia Joystick este deosebită şi uşor de pus în practică
foto: Click!

Este preferată mai mult de femei fiindcă în această ipostază deţin controlul şi au libertate de mişcare. În acelaşi timp pot să controleze ritmul şi adâncimea penetrării. Felul în care i se vor mişca sânii îl vor înnebuni pe bărbat. Cu atât mai mult poziţia Joystick facilitează atingerea punctului G al femeii.

Poziţia Joystick: Este erotică şi oferă momente intime de neuitat

Această ipostază oferă ambilor parteneri momente intime de neuitat şi satisfacţie sexuală maximă. În poziţia Joystick bărbatul îşi poate privi în voie iubita având în vedere că aceasta stă cu picioarele desfăcute în faţa lui. Femeia la rândul ei se poate mângâia pe tot corpul, excitaţia vizuală pentru bărbat fiind maximă, oferindu-i în acest fel un show de zile mari.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Loading...

Citește și

  • obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite

    Din ce în ce mai multe cupluri ajung să se despartă după câţiva ani de relaţie fiindcă partenerii îşi pierd interesul unul faţă de celălalt. De aceea, este important să acordăm atenţie celui de lângă noi de fiecare dată şi să-l surprindem cu tot felul de gesturi. În articol veţi găsi câteva obiceiuri sexuale ale cuplurilor fericite.

  • stimularea punctulu g

    Punctul G este deosebit de interesant în sexualitatea feminină şi joacă un rol extrem de important. Bărbaţii care învaţă cum se face stimularea punctului G pun mâna pe o "mină de aur" în relaţia cu persoana iubită.

  • sfaturi sexuale de la doctor oz

    Sexul din punctul de vedere al specialiştilor ar trebui să ocupe un loc foarte important în viaţa oricărei persoane. O relaţie sexuală sănătoasă poate face minuni pentru starea generală a fiecărei persoane. Acesta este unul dintre principalele sfaturi sexuale de la doctor Oz.

  • Dorinţele sexuale ale femeilor s-au schimbat enorm în ultimii zece ani şi asta o dovedeşte cel mai nou volum în domeniu, publicat de scriitoarea britanică Emily Dubberley.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1