Partenerul tău vrea sex mai des decât vrei tu? Soluția este să vă întâlniți undeva la mijloc

Citeste tot despre: 

Partenerul vrea sex zilnic, iar ție ți-ar fi suficient o dată pe săptămână? Multe femei, dacă au o dorință sexuală mai scăzută decât a partenerului, au tendința de a considera dorința lui drept barometru al normalității. Prin urmare, ceva e în neregulă cu ele că nu vor sex atât de des.

În contrast, nu suspectăm a fi ceva în neregulă cu celălalt și niciodată nu întrebăm „tu de ce vrei atât de mult sex?!”. Din păcate, în societatea actuală încă valorizăm sexul, motiv pentru care atunci când vrei mult, ai impresia că este bine și sănătos.

Ce se întâmplă în realitate este doar o discrepanță în dorința sexuală. Uneori, se întâmplă tuturor în anumite etape ale cuplului. Iar soluția este să vă întâlniți undeva la mijloc, între dorința lui și a ta. La fel ca și în alte zone ale cuplului, și aici trebuie să știm să facem compromisuri și să găsim calea de mijloc.

 

Loading...

Citește și

  • Ce poziţii sexuale sunt indicate în prima noapte cu un nou bărbat

    Reprezentantele sexului frumos care ies dintr-o relaţie de lungă durată şi sunt gata să înceapă o nouă idilă se lovesc de aceeaşi întrebare: oare cum mă voi descurca în dormitor cu un nou bărbat după atâta timp? Această întrebare nu reprezintă decât o anticipare a eşecului de a nu fi considerată bună la pat de către noul partener.

  • Cum evoluează sexul într-o relaţie

    Cele mai multe cupluri care au o relaţie de lungă durată se întreabă dacă este normal ca atracţia şi dorinta sexuală să se diminieze sau să dispară cu timpul. Specialiştii în materie de sex spun că da, este normal. Anumiţi factori hormonali duc la scăderea libidoului odată cu trecerea timpului, dar acest lucru nu trebuie să afecteze relaţia de cuplu în niciun fel.

  • secretele care îţi consolidează relaţia cu partenerul de viaţă

    Pentru a avea o relaţie de cuplu fericită, compatibilitatea emoţională a partenerilor este primul pas. Când faci toate eforturile pentru a păstra o relaţie, asigură-te mai întâi că relaţia poate funcţiona pe termen lung şi că nu există incompatibilităţi majore între tine şi partener. Iată 4 secrete ca să-ţi consolidezi relaţia, care au fost confirmate de numeroase studii la care au partipat cupluri fericite.

  • Sprâncene pronunţate, maxilar puternic, buze subţiri şi trăsături masculine. Acesta este tiparul bărbatului predispus la aventuri, înclinat să-şi înşele partenera, arată un studiu efectuat la Universitatea Australiei de Vest. Experţii au vrut să vadă dacă, în funcţie de trăsăturile faciale, anumiţi bărbaţi pot fi catalogaţi drept infideli. Iată la ce concluzie au ajuns!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1