Partenerul nu are chef de sex? Iată când ar trebui să te îngrijoreze acest aspect

pers.jpg

Partenerul nu are chef de sex îngrijoreze acest aspect
Dacă dorinţa persoanei care vrea să facă sex este foarte puternică, există o problemă dacă cei doi nu se sincronizează: apar frustrările
foto: 123RF

Sunt cupluri care nu se sincronizează, pur şi simplu, când vine vorba de sex. Asta înseamnă că unul dintre parteneri îşi doreşte relaţii intime, în timp ce celălalt vrea să doarmă mai mult sau să se uite la televizor. Acest lucru este valabil mai ales în căsniciile în care femeia este, să spunem, o persoană matinală, iar bărbatul preferă să facă dragoste doar seara. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru pentru că poţi face un compromis.

Adevărata problemă apare abia o dată cu respingerea, atunci când un partener îi taie macaroana celuilalt şi îi dă de înţeles că sexul nu este o obţiune în acel moment. Dacă dorinţa persoanei care vrea să facă sex este foarte puternică, există o problemă dacă cei doi nu se sincronizează: apar frustrările. Iar încrederea dintre cei doi se poate transforma într-o problemă suplimentară. Şi asta din cauză că persoana respinsă ar putea să se simtă ciudat şi să devină tristă şi chiar nervoasă. Ea poate să creadă că partenerul de viaţă a respins-o pentru că nu o mai doreşte.

În această situaţie încearcă să îl stimulezi şi să-l convingi că este de fapt un moment potrivit. Mai ales dacă ştii că ceea ce face nu e chiar atât de important, sexul nu e imposibil şi e vorba doar de oboseală sau lipsa de chef. Cu atât mai mult dacă se întâmplă dimineaţa, când este necesar ceva mai mult efort pentru a trezi pe cineva de-a binelea.

Loading...
 
 

Citește și

 • spălăturile vaginale sunt recomandate doar în cazul unor infecţii locale

  Spălăturile vaginale, realizate manual cu săpunul sau cu dispozitive speciale, nu numai că sunt total inutule, dar pot să devină periculoase. În primul rând, vaginul se curăţă singur datorită secreţiilor, iar aciditatea sa omoară microorganismele care nu au ce căuta acolo. Un vagin sănătos nu trebuie nici spălat cu săpun, nici dezinfectat cu diverse substanţe.

 • Ce faci când observi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră

  Simţi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră? Psihologii spun că nu este cazul să te îngrijoreze prea tare acest lucru. Pur şi simplu este cazul să mai ieşiţi din zona voastră de confort.

 • Obiectul banal care transformă total partida de sex

  Scaunul este un accesoriu erotic practic, cu care vă puteţi schimba din temelii viaţa sexuală. Vă pune la dispoziţie o gamă largă de poziţii sexuale pe care ori nu aţi avut cum să le încercaţi în pat, ori vi s-a părut prea complicat.

 • Află motivul pentru care tu simţi durere când faci sex

  Dispareunia este termenul medical folosit pentru a defini durerea sau orice fel de disconfort apărut în regiunea genitală în timpul sau după contactul sexual. Durerea poate fi descrisă ca o senzaţie de zgârietură, înţepătură sau ca o arsură, mâncărime. În funcţie de cauză, durerea în timpul contactului sexual poate fi o problemă persistentă sau poate apărea sporadic, intermitent.