Orice bărbat vrea să cunoască o femeie misterioasă, sexy. Învaţă cum să-l pui pe jar încă de la prima întâlnire

mis.jpg

Orice bărbat vrea să cunoască o femeie misterioasă, sexy
O atitudine misterioasă este întotdeauna binevenită când vrei să stârneşti interesul unui bărbat, încă de la prima întâlnire
foto: Pixabay.com

Orice bărbat vrea să cunoască o femeie misterioasă, sexy, care să îi sucească minţile. Învaţă cum să fii misterioasă, dacă vrei să-l pui pe jar încă de la prima întâlnire. Nu începe să sporovăieşti despre toată viaţa ta şi nu înşira toate interesele tale. Lasă-l pe el să vină spre tine, să te descopere, ascultă tot ce are de zis.

Bărbaţilor le-a plăcut vânătoarea încă din cele mai vechi timpuri şi au apreciat dintotdeauna o femeie care le-a pus mintea şi aptitudinile de cucerire la încercare. Poate de aceea încă funcţionează metoda de a-l lăsa pe el să vină la tine.

O atitudine misterioasă este întotdeauna binevenită când vrei să stârneşti interesul unui bărbat. Asta nu înseamnă că nu trebuie să îi spui nimic despre tine sau să renunţi la sinceritate, însă ar trebui să îl laşi pe el să te întrebe mai multe, înainte de a te apuca să-ţi faci o descriere completă.

Oferă-i bărbatului pe care îl placi independenţa şi spaţiul intim de care are nevoie, nu încerca să îi invadezi teritoriul fără ca acesta să te invite. Fii sigură că în momentul când îşi va dori acest lucru, nu va sta prea mult pe gânduri până să facă pasul cel mare. Nu încerca să afli sau să verifici ce face în orice moment, se va simţi ameninţat de atitudinea ta. Lasă-i suficient spaţiu cât să poată face lucrurile pe care şi le doreşte, pentru a nu te considera o piedică în calea lui. Fă un pas înapoi şi lasă-l să te urmeze!

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1