Oboseala nu este un motiv pentru a face sex mai rar. Iată ce vă împiedică, de fapt, să întreţineţi relaţii intime

oboo.jpeg

Oboseala nu este un motiv pentru a face sex mai rar
Nu oboseala este cea care vă împiedică să întreţineţi relaţii intime, ci mai degrabă faptul că v-aţi obişnuit să asociaţi sexul cu ideea de efort fizic
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nu oboseala este cea care vă împiedică să întreţineţi relaţii intime mai des, ci mai degrabă faptul că v-aţi obişnuit să asociaţi sexul cu ideea de efort fizic, combinată cu alte probleme precum lipsa de comunicare, certuri nerezolvate la timp, lipsa de spontaneitate în dormitor şi nu numai.

Înainte ca acest obicei prost să vă afecteze relaţia trebuie să încetaţi să vă mai concentraţi asupra oboselii şi să priviţi imaginea de asamblu a vieţii voastre sexuale. Numeroase cupluri fac sex, chiar mai des atunci când intervine oboseala, fiindcă au găsit în actul sexual o cale de relaxare, graţie endorfinelor eliberate în urma momentelor intime. În loc să vă plângeţi de lipsa timpului liber şi de oboseală, mai degrabă aţi încerca să creaţi aşteptări realiste în ceea ce priveşte viaţa sexuală, ajungând la o soluţie care se potriveşte cu stilul vostru de viaţă şi programul actual.

Totul începe cu o discuţie sinceră în afara dormitorului, referitor la aşteptările fiecăruia în ceea ce priveşte viaţa voastră sexuală. Puteţi chiar să vă programaţi întâlnirile intime dacă aveţi un stil de viaţă haotic, care nu permite să vă nimeriţi suficient de des în acelaşi loc şi în acelaşi timp. Important este ca de fiecare dată când cuvintele "sunt prea obosită" îţi vin în minte să reuşeşti să te gândeşti la impactul pe care aceste cuvinte îl au asupra vieţii tale intime.

Dacă eşti, într-adevăr, obosită tot timpul, poate e cazul să îţi faci puţină ordine în viaţă. Până la urmă, nu îţi poţi ţine partenerul la distanţă prea mult timp. La un moment dat, frustrările vor crea rupturi ireparabile în cuplu.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5