O simplă practică sexuală vă poate influenţa relaţia cu partenerul. Iată despre ce este vorba

dexvb.jpg

O simplă practică sexuală vă poate influenţa relaţia cu partenerul
Nu există bărbat care să nu îşi dorească o parteneră dezinhibată şi pricepută în a face sex oral
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Practicarea sexului oral reprezintă de mult timp un semn al intimităţii şi încrederii între iubiţi, iar importanţa sexului oral într-o relaţie este de netăgăduit. Apropourile legate de sex oral bat la uşa oricărei relaţii încă de la primele întâlniri, bărbatul fiind, de regulă, cel care speră că-l va primi de la parteneră. Această practică sexuală vă poate influenţa viitorul relaţiei.

Bărbaţii implicaţi în relaţii îşi doresc să aibă parte de partide de sex oral oferite de partenerele lor însă, de multe ori, sunt dezamăgiţi de lipsa acestui capitol din viaţa intimă. Nu există bărbat care să nu îşi dorească o parteneră dezinhibată şi pricepută în a face sex oral. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Să fii tu cea care iniţiază sexul oral, să-i provoci plăcere cu fiecare mişcare şi să ai o atitudine pasională în timpul actului intim.

Bărbatul te va anunţa în trei paşi că doreşte de la tine o partidă de sex oral: îţi face el ţie sex oral în speranţa că-i vei întoarce favorul, începe să bată apropouri, înserează sexul oral într-o fantezie de care îţi povesteşte şi începe să facă presiuni de tipul: sexul oral este o practică sexuală ce trebuie făcută reciproc.

Dorinţele neîmplinite în dormitor au „talentul” de a ne afecta relaţia de cuplu

Dacă niciuna din tehnici nu funcţionează, puţini bărbaţi vor accepta să trăiască toată viaţa lipsindu-se de acest aspect. Cei mai mulţi vor încerca să te convingă să-ţi schimbi părerea o anumită perioadă de timp. Ulterior unii vor căuta în altă parte ceea ce nu primesc de la iubita lor, în timp ce alţii vor considera despărţirea ca fiind alternativa cea mai potrivită.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5