O relație sinceră este o relație în care partenerii se simt confortabil

s.jpg

O relație sinceră este o relație în care partenerii se simt confortabil
O relație sinceră este o relație relaxată, în care suntem acceptați cu defectele și greșelile noastre
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Sinceritatea este un element esenţial într-o relaţie şi împărtăşirea reciprocă a trăirilor profunde duce la consolidarea legăturii şi aduce foarte multă satisfacţie în cuplu. Spune-i partenerului ceea ce gândeşti şi ce simţi, ceea ce îţi doreşti, fără însă a-l răni, ţinând seama de emoţiile lui, respectându-i opiniile şi alegerile.

O relație sinceră este o relație relaxată, în care suntem acceptați cu defectele și greșelile noastre, în care nu ne simțim constrânși să facem nimic, și în care partenerul ne oferă un spațiu confortabil necesar pentru a putea fi sinceri, atât și atunci când dorim, cu recunoștință și respect.

În definitiv nimeni nu datorează nimic nimănui astfel încât atunci când ni se oferă această sinceritate ar trebui să o apreciem și să o încurajăm prin propria vulnerabilitate, în loc să ne distrugem relațiile prin control, manipulare și constrângeri.

Iată ce trebuie să ai în vedere

Din păcate, tot mai multe cupluri se pierd în capcana minciunii și a neîncrederii. Atunci când simţi că ţi-ai găsit jumătatea, ar trebui să fii cât mai sinceră cu partenerul tău şi să nu îi ascunzi detalii importante despre tine.

 

Loading...

Citește și

 • Ştiaţi că cele mai multe dintre problemele din dormitor sunt cauzate de stres

  Ceea ce trebuie să aveţi în vedere este că stresul vă poate provoca foarte multe probleme de sănătate, inclusiv din punct de vedere sexual. Tot el este vinovat de creşterea tensiunii care duce la scăderea performanţelor sexuale.

 • Chiar dacă relaţia nu a mers nu trebuie să vă lăsaţi consumate de regret

  Să renunţăm la o relaţie nu este uşor, în special dacă încă avem sentimente, dar cum lucrurile nu pot fi schimbate, cel mai bine este să acceptăm realitatea şi să trecem peste momentul dificil. Iar experienţa ne învaţă că acest lucru nu este imposibil.

 • Calităţi pe care bărbaţii le apreciază cu adevărat la o femeie

  Există împământănită ideea potrivit căreia bărbaţilor nu le plac femeile inteligente, astfel că multe încearcă să atragă atenţia acţionând nenatural, pretinzând o frivolitate extremă. În realitate, însă, potrivit studiilor realizate, bărbaţii care doresc să contruiască o relaţie serioasă puternică sunt atraşi de femeile inteligente.

 • Alcoolul dă un fals sentiment de siguranţă

  Potrivit experţilor, consumul de alcool în exces poate influenţa în sens negativ actul sexual. Acest lucru este explicat prin faptul că alcoolul reduce sensibilitatea sexuală atât a bărbaţilor cât şi a femeilor. Atunci când un cuplu serveşte un pahar de alcool, într-o atmosferă romantică, efectul acestuia nu poate fi decât unul pozitiv. Totuşi o cantitate prea mare sau consumul constant de alcool poate afecta în mod negativ relaţia sexuală dintre doi parteneri.