O BOALĂ RARĂ provoacă ORGASME! Cazul unei tinere care trăiește excitată 24 din 24

Citeste tot despre: 

O tânără în vârstă de 22 de ani din Florida trăieşte într-o excitare continuă și poate să aibă chiar și zece orgasme pe oră. Contrar a ceea ce ați putea crede, femeia se declară traumatizată.

Deşi pentru unii ar putea părea o glumă sau o binecuvântare, Amanda Gryce este terorizată de boala de care suferă. Orgasmele tinerei pot fi declanşate de aproape orice, de la muzică dată tare la călătorii cu maşina şi chiar sunetul telefoanelor mobile. Ceea ce înseamnă că i se poate întâmplă oriunde, potrivit „The Daily Mail" în ediţia online.

Sindromul excitării sexuale permanente, de care suferă fata, este o boală rară care s-a manifestat pentru prima oară când aveam doar opt ani.  Nu este singurul astfel de caz. Chiar anul trecut, o femeie de 39 de ani din Florida s-a sinucis după ce a luptat 16 ani cu acest sindrom.

„Nu e deloc plăcut: aş putea spune că a devenit o tortură. Boala asta îşi controlează viaţa şi te simţi de parcă ai trăi un coşman", mărturiseşte Amanda, care se masturbează uneori chiar şi de 15 ori pe zi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1