Nu fiţi insistente! Acest comportament îi îndepărtează pe bărbaţi

insistenta.jpg

comportament îndeparteauă barbaţi
Un comportament insistent îl poate îndepărta pe bărbat pentru că se simte încolţit
foto: 123RF

Cele mai multe femei, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

Uneori, chiar caută pretexte să se vadă cu el, înainte ca propunerea să vină din partea lui. Pentru că îşi doresc foarte mult să facă impresie bună, femeile îşi pun adesea o mască la întâlnire, încercând să fie perfecte şi să impresioneze prin calităţi pe care le simulează în mare parte.

În ciuda faptului că îi acorzi atâta atenţie, simţi cum îţi scapă printre degete şi nu poţi să nu te întrebi de ce. Dacă te pui puţin în situaţia lui, însă, îţi vei da seama că insistenţele tale îl pot îndepărta, pentru că se simte încolţit. Faptul că grăbeşti lucrurile este în dezavantajul tău, deoarece bărbaţii care nu caută o aventură nu apreciază o astfel de atitudine.

 

Loading...

Citește și

 • Barbaţii criza varstei mijlocii manifesta

  Criza vârstei mijlocii, se pare, că nu îi fereşte pe unii bărbaţi. În cazul lor, aceasta poate duce la infidelitate, pentru că simt nevoia unei confirmări a masculinităţii şi a virilităţii, cu toate că sunt implicaţi într-o relaţie de durată.

 • doresc femeile adevărat în timpul unei partide de sex

  Nu puțini sunt cei care vor să știe ce își doresc, de fapt, reprezentantele sexului frumos, în timpul unei partide de sex. Ca femeie, probabil că știi deja ce te satisface cel mai mult, dar poate nu ar strica să te familiarizezi cu cele mai populare dorinţe.

 • Genul de femeie cucereşte prima orice barbat

  Orice bărbat va fi cucerit de o fată care îi face avansuri, îi zâmbeşte cu subânţeles, râde, clipeşte inocent. Atitudinea asta îl va face să se simtă mult mai bărbat decât crezi.

 • hormonii de care depind secreţiile vaginale

  Secreţiile vaginale depind de hormonii estrogeni secretaţi de ovare. Un număr optim de estrogeni va da o lubrifiere normală. Glandele Bartholen, glande cu funcţie secretorie, situate la intrarea în vagin sunt cele care îţi eliberează lubrufiantul natural.