Multe femei au dificultăţi în atingerea orgasmului. Ce trebuie să înveţe?

mnb.jpg

Multe femei au dificultăţi în atingerea orgasmului
Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze mintea şi trupul, pentru a avea orgasm în timpul actelor sexuale
foto: Pixabay.com

Reprezentantele sexului frumos nu experimentează actul intim la fel ca şi bărbaţii. Bărbaţii şi femeile sunt construiţi diferit când vine vorba de sex. Este mult mai uşor să stimulezi un bărbat până să atingă orgasmul, decât o femeie. Totuşi, când o femeie ajunge la orgasm, de obicei o face cu mai mare intensitate decât barbaţii.

Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze mintea şi trupul, pentru a avea orgasm în timpul actelor sexuale. Ai remarcat cu siguranţă că atunci când porneşti la drum fără vreo tragere de inimă ajungi mai greu la orgasm. Secretul de a avea partide de sex cu orgasme rapide este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

Desigur, nu trebuie să aştepţi să vină dorinţa la tine. Pentru a fi inundată de acea poftă nestăvilită, poţi interacţiona în moduri speciale cu iubitul. Tachinaţi-vă şi adresaţi-vă complimente. Nu mai treceţi peste gesturile tandre din timpul zilei doar pentru că sunteţi de mult timp împreună. Acordă mai multă atenţie fanteziilor tale şi nu te mai raporta la sex ca la o activitate mecanică. Multe femei nu mai văd plăcerea actului sexual din cauza obsesiei pentru climax.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Iată cum se manifestă persoanele stăpânite de gelozie

  Gelozia este o stare incontrolabilă care vine din adâncul tău şi e cauzată de nesiguranţa în forţele proprii. Când e nemotivată, poate trezi în partenerul acuzat un sentiment de revoltă. Viața alături de o persoană geloasă nu este deloc simplă. Nu te vei simți în largul tău, vei fi permanent sub supraveghere, deseori intimitatea nu îți va fi respectată și va trebui să dai explicații sau socoteală pentru fiecare acțiune a ta care li se pare „suspectă'.

 • Facebook

  În cele mai multe situaţii, relaţiile care par perfecte din fotografii, în realitate nu sunt deloc aşa. Facebook-ul creează false iluzii şi alimentează aparenţele şi nu esenţa. Fiecare relaţie este unică. Aşa că din start, nu este bine în general să compari relaţia ta cu a altor cupluri, şi mai ales când vine vorba de Facebook.

 • Partenerul te tratează ca pe un bun personal

  Respectul este imperativ când vine vorba de o relaţie de cuplu de durată şi inseamnă a fi conştient de valoarea celeilalte persoane. Aşadar, o relație se bazează, în primul rând, pe respect reciproc, iar în cadrul acestuia, nevoile fiecărui partener sunt importante și fiecare are dreptul să fie validat și apreciat pentru cine este. Există însă și parteneri care te vor trata precum un bun personal, util, dar lipsit de valoare.

 • Bărbaţi nu au întotdeauna chef de sex

  În general, când vorbim despre problemele care apar în viaţa intimă a unui cuplu, femeia este cea învinovăţită că refuză să facă sex. Astfel că, bărbaţii visează mereu să aibă o viaţă sexuală activă, iar femeile sunt cele care le năriue visul. Ei bine, lucrurile nu stau mereu aşa. Există şi femei care se plâng că partenerul de viaţă nu prea are chef de sex şi se întreabă care ar fi cauza acestui comportament neobişnuit.