Motivul pentru care unele femei renunţă să mai caute marea dragoste

nuu.jpg

Motivul pentru care unele femei renunţă să mai caute marea dragoste
Principalul motiv pentru care reprezentantele sexului frumos renunță să mai caute iubirea este că au fost rănite sau dezamăgite
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu trebuie să fii expert ca să realizezi că principalul motiv pentru care reprezentantele sexului frumos renunță să mai caute iubirea este că au fost rănite sau dezamăgite. De obicei, femeile care investesc cel mai mult în relațiile care eșuează sunt și cele care suferă cel mai mult. Iar faptul că refuză să se mai îndrăgostească sau chiar să caute dragostea este un mod de a se proteja de eventuale eșecuri.

Femeile care se decid să renunțe la căutarea dragostei sunt, de obicei, cele care simt că au iubit prea mult și că și-au epuizat resursele emoționale. Sunt cele care au suferit uneori până la limtă, care au fost decepționate de partenerii lor. Dar care obișnuiesc să trăiască intens și care au resurse nebănuite de a dărui din nou. Un lucru este sigur: aceste femei vor iubi iar, poate chiar mai puternic și cu mai mult entuziasm.

Așadar, dacă ești una dintre ele, nu-ți spune că nu vei mai iubi niciodată, ci gândește-te doar ce poți face mai bine data viitoare ca să trăiești acea iubire pe care ți-o dorești cu adevărat. Nevoia de afecțiune și iubire este cea mai naturală nevoie umană, nu ți-o nega, nu încerca să o suprimi. Nu vei fi mai fericită dacă vei renunța la iubire, îți vei refuza doar niște experiențe! Mai bine acordă-ți niște timp, analizează-te și învață din greșeli, şi vei vedea că,  într-o zi, soarele va răsări şi pe strada ta.

Loading...
 
 

Citește și

 • Iată cum poate fi afectată viaţa sexuală de neîncrederea în sine a partenerilor

  Un partener care are încredere în propria persoană, îşi cunoaşte foarte bine nevoile, dorinţele şi învaţă treptat împreună cu partenerul de viaţă să şi le împlinească, totodată ţinând cont şi de nevoile celuilalt.

 • Prietenia perfectă între sexe opuse este extrem de rară

  Este cu adevărat posibilă prietenia dintre bărbați și femei, sau funcționează ea doar ca un paravan pentru o atracție mai mult sau mai puțin mărturisită? În funcţie de concepţia fiecăruia despre relaţii premise sau dorite cu sexul opus, unele persoane consideră că atracţia sexuală nu poate fi eliminată din relaţia dintre femei şi bărbaţi şi, evident, că acolo unde ea există, relaţiile de prietenie devin mai dificile, dacă nu chiar imposibile.

 • Daţi importanţă sexului chiar dacă aveţi copii

  Cuplurile care au copii știu că noul statut de părinte pune la încercare relația dintre cei doi parteneri. Considerăm că apar alte priorități, timpul ne este mult diminuat, apare stresul și o paletă largă de alte noi griji și tot acest tablou nu favorizează spontaneitatea sexuală.

 • situaţii care pot da peste cap viaţa sexuală a bărbaţilor

  Sunt câteva situaţii de coşmar care îi fac pe reprentanţii sexului puternic să nu se simtă în largul lor în momentul în care sunt în intimitate cu partenerele de viaţă. Nu uitaţi, încrederea în propria persoană este esenţială atunci când vreţi ca totul să se desfăşoare aşa cum trebuie în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt cele mai cunoscute situaţii care pot da peste cap viaţa sexuală a bărbaţilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1