Motivul pentru care un bărbat înşală. Nu se simte apreciat, băgat în seamă

apreciat.jpg

Motivul pentru care un bărbat înşală
Bărbatul simte nevoia de a fi apreciat şi iubit de partenera de viaţă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Se spune că iubirea nu durează decât trei ani, iar pentru ca o căsnicie să fie durabilă este nevoie de mult mai mult decât de dragoste. Sentimente precum respectul şi prietenia faţă de persoana iubită trebuie să facă parte din convieţuirea celor doi.

Aşadar, odată ce pasiunea a luat sfârşit, iar euforia dragostei din primii ani s-a terminat, cei doi parteneri ajung să se observe exact aşa cum sunt în realitate. Iar dacă această nouă realitate nu corespunde cu standardele lor, ambii vor căuta iubirea în altă parte.

Cum de obicei femeile se refugiază în dragostea şi grija pentru copii şi casă, neglijându-şi bărbatul, acesta simte nevoia de a fi apreciat şi iubit în continuare şi de aceea, de cele mai multe ori, în loc să-şi rezolve problemele din căsnicie, va alege să caute alinare în altă parte, alături de o altă femeie. De cele mai multe ori, bărbatul însală cu o persoană care ştie să-l "aprecieze", să i se adreseze cât mai linguşitor.
 

Loading...

Citește și

  • Încrederea în partenerul de cuplu este fragilă

    Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

  • Libidoul femei influenţat felul în care se comportă partenerul în pat

    Bărbatul care se gândeşte doar la satisfacerea propriilor plăceri sexuale, lăsându-şi partenera frustrată, undeva în apropierea unui orgasm neatins, n-ar trebui să se mire când ea îşi va pierde treptat interesul pentru sex.

  • Alimentele pe care le mănânci în timpul zilei pot avea un impact puternic pentru apetitul sexual, existând mai multe afrodisiace care pot îmbunătăţi activitatea din dormitor.

  • Aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţi cont

    Cele mai importante aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţii cont sunt încrederea în tine şi curajul. Sunteţi doar voi doi în centrul universului, vă iubiţi şi vreţi să vă simţiţi bine. În niciun caz să nu-ţi treacă prin minte gânduri privind felul în care arăţi. Datorită stării de excitaţie bărbaţii nu observă colăceii sau celulita. Şi chiar dacă ţi-ar vedea aceste defecte, probabil că oricum nu ar fi deranjat.