Motivul pentru care merită să îţi ridici standardele când vine vorba de bărbaţi!

cuplu.jpg

cuplu
Da, este foarte bine să îți impui standarde în căutarea unui bărbat
Sursă foto: Shutterstock

Pentru a avea o relaţie frumoasă şi sănătoasă, amândoi trebuie să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi să aveţi interese comune. Bărbatul potrivit te poate ajuta să evoluezi şi să devii un om împlinit din toate punctele de vedere. Un tip nepotrivit, care nu are nicio ambiţie în viaţă, te poate ţine pe loc. De aceea, în loc să-ţi pierzi vremea cu un astfel de individ, mai bine ţi-ai seta standarde mai înalte.

Da, este foarte bine să îţi impui standarde în căutarea unui bărbat potrivit. Standardele te ajută să te ghidezi cumva, să ai o oarecare siguranţă că nu alegi greşit. Persoanele care nu se respectă tind să fie în relații în care sunt tratate nepotrivit, iar persoanele care ştiu ce vor de la viaţă, care se respectă tind să fie în relații în care sunt tratate bine. Acest lucru sugerează că, având standarde înalte, este mult mai probabil să ajungeți la tipul de relație pe care îl doriți, mai degrabă decât să priviți în direcția opusă și să lăsați lucrurile să curgă de la sine.

Într-o relație suficient de bună, sănătoasă, oamenii au așteptări față de modul în care sunt tratați. Ei se așteaptă să fie tratați cu bunătate, iubire, afecțiune și respect. Nu tolerează abuzul emoțional sau fizic. Se așteaptă ca partenerul lor să fie loial. Acest lucru nu înseamnă că se așteaptă ca în relația lor să nu existe conflicte. Chiar și cuplurile fericite le au. Conflictul este sănătos  până la un punct, deoarece duce la o mai bună înțelegere.

Chiar și atunci când vi se pare că totul este în regulă, nu lăsați totuși ca micile nemulțumiri să treacă nerostite, pentru că ele se pot aduna și pot ajunge să vă ucidă relația.Comunicarea nu se face doar pentru a fi împărtășite sentimentele negative, ci și pentru a celebra momentele în care partenerul a făcut ceva ce merită apreciat.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • De ce te îndrăgosteşti tot timpul de bărbatul nepotrivit

  Multe femei se îndrăgostesc de bărbaţi nepotriviţi, se blochează în relații fără viitor, la care nu pot renunța cu ușurinţă. Motivul nu este neapărat partenerul. De când ai întâlnit prima oară conceptul de dragoste romantică, ai format standarde pe care le vrei într-o relație. Aceste idealuri sunt de obicei influențate de credințele tale, de valorile și de preferințele personale. Însă și de limitele peste care nu ar trebui să treacă partenerul.

 • Fantezia care ia naștere în mintea femeilor nemulţumite de viaţa lor intimă

  Nu doar bărbaţii au această fantezie să facă sex nebun cu o persoană necunoscută, ci şi femeile. Multe doamne nemulţumite fiind de viaţa lor intimă, alături de partenerul de viaţă, visează la o întâlnire cu un necunoscut cu care să facă dragoste până la epuizare. Gândul că vor întâlni un străin pentru o noapte de sex în care pot face absolut orice, stârnește mulți fiori de plăcere.

 • Părerea despre propriul corp influenţează dorinţa de a face dragoste şi satisfacţia sexuală

  Părerea despre propriul corp este foarte importantă. Te simţi mai atrăgătoare dacă îţi place cum arăţi. Dacă te simţi bine cu tine, ai şi o stare de spirit mai bună. E dificil să te simţi sexy dacă nu îţi apreciezi propriul corp. Ruşinea, senzaţia că sunteţi prea slab sau prea gras, chiar dacă nu este aşa, sunt sentimente care scad şi dorinţa sexuală.

 • Când îţi place un bărbat, nu trebuie să devii prea insistentă

  Femeile pot şi chiar trebuie să ia iniţiativa atunci când se îndrăgostesc de un bărbat, dar de multe ori ele merg prea departe şi exagerează. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos atunci când se îndrăgostesc fac greşeala de a-şi îndepărta pretendenţii printr-o atitudine prea insistentă. În momentul în care tu eşti mereu cea care iniţiază contactul cu bărbatul pe care îl placi şi nu ai niciodată răbdare ca el să facă primul pas, este foarte posibil să îl "sufoci" cu atenţia ta. Dacă tu îi trimiţi constant mesaje, emailuri şi îl suni înainte să o facă el, s-ar putea ca această atitudine să îţi aducă mai multe probleme decât beneficii în jocul seducţiei.