Motivul pentru care la începutul relaţiei nu trebuie să faci dezvăluiri personale exagerate

dezv.jpg

Motivul începutul relaţiei nu trebuie faci dezvăluiri personale exagerate
Atunci când abia ai cunoscut o persoană nu trebuie să faci dezvăluiri personale exagerate. Prea multă încredere nu ajută, poate diminua sentimentul de apropiere
foto: 123RF

În momentul în care te îndrăgosteşti de un bărbat îţi doreşti să îl păstrezi alături de tine cât mai mult timp. Totuşi, pentru a avea o relaţie cu el trebuie să ții cont de un aspect foarte important care contribuie la bunul mers al relaţiei.

Atunci când abia ai cunoscut o persoană nu trebuie să faci dezvăluiri personale exagerate. Prea multă încredere nu ajută, poate diminua sentimentul de apropiere. Sunt oameni care fac dezvăluiri prea mari din primele zile de relație, unele chiar prea intime și astfel sunt percepuți greșit, că nu ar avea încredere în sine. Astfel de persoane pot fi înțelese ca fiind instabile emoțional și astfel le scade din farmecul personal, din atractivitate.

Experții spun că dezvăluirea de sine poate ajuta în procesul de atracție dintre două persoane, dar dacă este prea intimă nu este bine. Indicat este ca dezvăluirile să se facă treptat, pe parcursul relației, pentru că trebuie să fie primite empatic. Când se fac dezvăluiri trebuie să apară și dorința de a face mărturisiri de acest fel și din partea celeilalte persoane.

Loading...

Citește și