Motivele reale pentru care bărbaţii vor să facă sex anal

sex_anal.jpg

Motivele reale pentru care barbaţii sex anal
Bărbaţii nu se vor da niciodată înapoi de la o partidă de sex anal, dacă partenera este dispusă
foto: 123RF

Bărbaţii nu se vor da niciodată înapoi de la o partidă de sex anal, dacă partenera este dispusă. Cu siguranţă au şi câteva motive. Experimentarea, excitaţia provocată de “lucrul interzis”, un canal îngust, şi paradoxal, lipsa stimulării(deoarece rectul nu face nimic), care îi dau posibilitatea bărbatului să penetreze mai mult timp.

Totuşi, cel mai bun motiv pentru care bărbaţilor le place este rezistenţa sfincterului anal care le dă o senzaţie de dominare şi victorie. Multor femei chiar le place să fie stimulate în zona anală, odată ce au depăşit sentimentele de vinovăţie.

Nu mai trebuie spus că orice activitate care implică anusul şi rectul cere o igienă foarte minuţioasă şi o certitudine absolută că nu există nuciun risc de a lua boli. Orice a fost introdus în anus(deget, jucărie erotică, penis) trebuie spălat foarte bine înainte de a-l folosi în alt scop.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Bărbaţii adoră ca partenera lor să se exprime liber în timpul sexului

  Exprimă-ţi senzaţiile şi plăcerea, prin orice gest sau reacţie doreşti. Femeile care nu îşi exprimă stările în timpul actului sexual creează confuzii în mintea partenerului, care nu mai ştie ce să creadă. Oare îi place sau nu, să continui sau să mă opresc?

 • Ce nu trebuie sa faci la primul contact sexual

  Bărbaţii nu te etichetează ca fiind o uşuratică după felul cum vorbeşti. Ei te judecă după cât de sofisticată este tehnica ta când o faceţi prima oară.

 • sex orgasm cuplu somn dormit

  După o zi lungă, grea, nu prea mai aveți chef de nimic. Întrebare: cum vă relaxați, totuși? Ce faceți? Stați la televizor, vă puneți un film, sau dați scroll pe telefon până la infinit? Sexul e probabil ultimul lucru la care vă gândiți când sunteți epuizați. Ei bine, se pare că sexul e cheia pentru un somn odihnitor.

 • se comporta un barbat care nu mai este interesat de tine

  Atunci când există sentimente de iubire între o femeie şi un bărbat şi sunt pe aceeaşi lungime de undă, vor putea trece peste orice obstacol oricât de greu ar fi. Atunci când unul dintre ei își pierde interesul și nu mai are nicio motivație să lupte pentru relație, este clar că deznodământul nu va fi unul pozitiv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1