Motivele pentru care sexul cu cel mai bun prieten poate fi o greșeală

prieten_bun.jpg

prieten bun sex motive greseala
Înainte de a face sex cu cel mai bun prieten trebuie să te gândeşti de două ori înainte. Există posibilitatea să constaţi că din punct de vedere sexual nu-ţi place şi nu eşti satisfăcută.
foto: 123RF

Din păcate, de cele mai multe ori, o relație de prietenie dintre o femeie și un bărbat e sortită eșecului, dacă cei doi se implică și sexual. Legătura amorosă poate să complice atât de tare lucrurile încât să regretați această greșeală toată viața.

Există posibilitatea ca cel mai bun prieten să nu fie singur, ba din contră, să aibă o relaţie serioasă cu o altă fată. Mai devreme sau mai târziu vor apărea remuşcări, reproşuri pe care vi le veţi face unul altuia, dacă vă implicaţi şi sexual. Iar relaţia voastră de prietenie poate să înceapă să se deterioreze. Iată câteva motive pentru care sexul cu cel mai bun prieten poate fi o greșeală.

Poate strica o prietenie frumoasă construită în ani

O relaţie amoroasă cu cel mai bun prieten poate strica prietenia pe care, eventual, aţi construit-o în ani. După o partidă de sex cu un prieten bun constaţi că ştiţi mult prea mult unul despre celălalt, lucruri care în mod normal nu erau interesante. De exemplu, cum arată dezbrăcat, mărimea organului genital sau cum face sex şi să nu fie pe placul tău.

Poate fi nesatisfăcător, iar acest lucru să dezamăgească

Înainte de a face sex cu cel mai bun prieten trebuie să te gândeşti de două ori înainte. Există posibilitatea să constaţi că din punct de vedere sexual nu-ţi place şi nu eşti satisfăcută. În această situaţie prietenia se poate strica fiindcă nu vei mai putea să-l priveşti în ochi niciodată la fel ca până în acel moment. Îţi vei aminti doar cât de ruşinoasă a fost experienţa şi cât de repede îţi doreai să scapi de el.

Creează confuzie

A te implica într-o relaţie sexuală cu cel mai bun prieten nu prea este recomandat fiindcă creează confuzie şi, de asemenea, te face mai vulnerabilă. Sunt toate şansele ca amicul bun cu care vrei să faci sex să-şi dorească la un moment dat mai mult, iar această atitudine să rupă definitiv relaţia de prietenie.

 

 

Loading...

Citește și

 • metode eficiente de a creste libidoul la femei

  Din diverse motive, se întâmplă ca reprezentantele sexului frumos să își pierdă cheful de a mai face dragoste cu partenerul de viață. Cu toate astea, nu trebuie să intre în panică fiindcă sunt tot felul de trucuri pentru a le stârni dorinţa de a face sex.

 • jocuri sexuale viata cupluri sex

  Atât fanteziile, cât și jocurile erotice au un rol important în menținerea pasiunii într-o relație. Efectele acestor scenarii sunt binevenite şi chiar recomandate pentru "sănătatea" relaţiei.

 • Ce simt femeile cand barbatul termina inaintea lor

  Orice femeie își dorește o relație armonioasă și satisfăcătoare sexual alături de partenerul de viață. Ce simt femeile când bărbatul termină înaintea lor? Dacă se întâmplă în mod constant, acestea încep să-și piardă interesul pentru a mai face sex. Ele se simt nesatisfăcute, ignorate, ceea ce le poate afecta și încrederea în sine.

 • ce urasc barbatii cel mai mult cand fac sex

  Reprezentanții sexului puternic își doresc în intimitate femei care știu să își exprime dorințele sexuale și care trăiesc fiecare moment. Din acest motiv, le disprețuiesc pe acelea care joacă rolul unei păpuși gonflabile, lăsându-i pe ei să facă totul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1