Motivele pentru care ajungem să ne neglijăm partenerii de viaţă. Ce se poate face în această situaţie

neglijare.png

Motivele pentru care ajungem să ne neglijăm partenerii de viaţă
Motivele pentru care ajungem să ne neglijăm partenerii de viaţă sunt anturajul, problemele apărute la locul de muncă, pasiunile diferite care ne ocupă mult timp
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Deşi în cele mai multe relaţii, femeia se plânge că partenerul de viaţă o neglijează, trebuie să ştii că şi bărbaţii se simt uneori neglijaţi de către partenerele lor. Indiferent dacă cel care neglijează conştientizează sau nu acest lucru, dacă motivele sale sunt intemeiate sau nu, întotdeauna partenerul neglijat suferă foarte tare.

În general, motivele pentru care ajungem să ne neglijăm partenerii de viaţă sunt anturajul, problemele apărute la locul de muncă, pasiunile diferite care ne ocupă mult timp, dar uneori poate interveni şi diminuarea intensităţii sentimentelor faţă de partener.

Iată ce se poate face în această situaţie

Analizează bine sentimentele pe care le ai faţă de partenerul tău şi încearcă să identifici care sunt cauzele reale pentru care îl neglijezi. În cazul în care descoperi că vrei cu adevărat să continui această relaţie şi că sentimentele pentru partenerul tău există încă, fă tot ce este posibil să remediezi situaţia. Încearcă să îţi incluzi partenerul în activităţile tale sau să te integrezi tu în ale lui şi să petreceţi cât mai mult timp de calitate împreună. Demonstrează-I partenerului că este important pentru tine şi să acorzi mai multă atenţie relaţiei voastre.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Motivul pentru care unele femei preferă în dormitor un bărbat trecut de prima tinereţe

  Deşi sexul cu un bărbat tânăr are părţile sale pozitive, experienţa şi atenţia pentru detalii specifică bărbaţilor maturi sunt, cu siguranţă, apreciate de femei. Bărbaţii mai în vârstă ştiu că seducţia poate lua mai multe forme. Pe cei mai mulţi dintre ei, experienţa i-a învăţat cum să răsfeţe o femeie. Ştiu ce „butoane” să apese şi cum să analizeze reacţiile partenerei, astfel încât să îi ofere o partidă de sex memorabilă.

 • De câte ori nu te-ai întrebat dacă ştii tot ce ar trebui să ştii despre sex

  Viaţa sexuală este în permanenţă o preocupare pentru un cuplu. Este importantă deoarece ea se constituie într-un barometru al vieţii şi stării de sănătate a cuplului. În ceea ce priveşte femeile, s-a constatat că mai sunt lucruri pe care acestea încă nu le ştiu despre sex şi nu pentru că nu ar fi interesate, ci pentru că există o reticenţă în abordarea unor astfel de subiecte. În articolul de mai jos, găsiţi o listă cu lucruri pe care reprezentantele sexului frumos ar trebui să le cunoască despre sex, astfel încât să facă faţă mai uşor problemelor care pot să apară în viaţa intimă.

 • De ce este nevoie pentru a ne conecta cu adevărat cu partenerul de viaţă

  Vorbim de intimitate emoţională în cuplu atunci când între cei doi parteneri există înţelegere în profunzime, exprimată cu dragoste. Nu doar conversaţia şi ascultarea activă, empatică, stau la baza intimităţii emoţionale. Intimitatea emoţională se creează prin şi creează la rândul ei o viaţă sexuală satisfăcătoare pentru ambii parteneri. Astfel spus, dacă ne simţim conectaţi cu partenerul, cel mai probabil vom avea şi o viaţă sexuală împlinită, iar aceasta ne va face la rândul ei să ne simţim şi mai apropiaţi.

 • Fisuri în țesutul vaginal din cauza sexului

  Atunci când o femeie se excită, labiile, clitorisul şi vaginul se umflă şi lubrifierea naturală se produce în interiorul vaginului, iar acest proces ajută la protejarea femeii de durere în timpul actului sexual. Fără aceste mecanisme de protecţie naturală, ţesutul vaginal ar putea fi uscat şi fragil, frecarea ar putea fi incomodă sau s-ar produce chiar ruperea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1