Mituri despre sex în care să nu crezi

cuplu_in_pat_click.jpg

mituri despre sex orgasm femei probleme sexuale
Orgasmul dă satisfacție sexuală
www.clickpentrufemei.ro

Sexul este unul dintre subiectele despre care evităm să vorbim. Și tocmai această lipsă de comunicare duce la apariția unor mituri, mai mult sau mai puțin fondate. Iată doar câteva dintre acestea, care sunt complet false.

Femeile nu au probleme sexuale

Ei bine, și femeile se confruntă cu tot felul de probleme sexuale, dar evită pe cât posibil să vorbească despre ele. Printre cele mai frecvente se numără scăderea gradului deexcitație, lipsa orgasmului și dureri în timpul actului sexual. Și cum, de obicei, aceste probleme nu se rezolvă de la sine este recomandat să discuți aceste probleme cu partenerul sau să cauți ajutor profesionist.

Dorința sexuală scade după menopauză

Deși acest fenomen se întâmplă în cazul unor femei, nu este un lucru general valabil. De fapt, intrarea la menopauză duce la creșterea dorinței sexuale. Printre motive se numără înlăturarea pericolului unei sarcini nedorite și un nivel mai scăzut de stres.

Vezi pe clickpentrufemei.ro și alte mituri despre sex în care să nu crezi.

Loading...

Citește și

  • Teoriile despre sexualitate au fost vehiculate de când lumea: „Bărbaţilor le stă tot timpul mintea la sex", „Nu pot rămâne însărcinată în perioada menstruaţiei" sau „Femeile sunt mai fidele decât bărbaţii". Oare chiar aşa să fie? Pentru a face o impresie bună, atât bărbaţii, cât şi femeile au tendinţa de a minţi cu privire la numărul de parteneri sexuali pe care i-au avut.

  • Despre bărbaţi se spune că-şi înşală mai des partenerele decât ar face-o acestea. Fals! În ziua de azi numărul bărbaţilor infideli este aproape egal cu cel al femeilor infidele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1