Minciunile care ne-au fost spuse despre sex şi pe care nu ar fi înţelept să le mai credem

shutterstock_1038047464.jpg

Bărbaţii se gândesc tot timpul la sex? @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Când vine vorba despre sex, există atât de multe dezinformări, încât este greu să ştii ce – şi ce nu – să crezi. Este aproape imposibil să nu fi auzit şi, eventual, să fi crezut cel puţin una dintre ideile care urmează despre activitatea intimă.

Printre cele mai cunoscute minciuni care au prins la „public‟ se numără cea legată de mărimi. S-a indus ideea că bărbaţii care au labele picioarelor impresionante sunt mari şi în alte locuri. Însă dimensiunea medie a penisului este de 12,7 centimetri, iar studiile arată o corelaţie mică între dimensiunea pantofilor şi cea a organului sexual.

Cea mai sigură formă de sex

O dezinformare răspândită de-a lungul timpului este că unele forme de sex sunt mai sigure decât altele, cum este sexul oral. Nu poţi rămâne însărcinată practicând această activitate intimă, dar asta nu înseamnă că nu poţi contracta boli cu transmitere sexuală. Dimpotrivă, te expui riscului de infecţii pe care tinzi să le asociezi numai cu actul sexual normal.

Citește aici care sunt cele mai populare minciuni în materie de sex și află legătura dintre laba piciorului și dimensiunea organului genital, dacă himenul intact reprezintă virginitatea.

Loading...