Masturbarea între tabu şi beneficii

mast.jpg

Masturbarea între tabu şi beneficii
Masturbarea ne eliberează de stres, ne schimbă în bine starea de spirit, ne întăreşte relaţia cu noi înşine şi cu partenerul
foto: 123RF

Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

Masturbarea este o cale excelentă de a ne cunoaşte pe noi înşine, de a deveni mai buni în viaţa intimă pentru că ne-am învăţat trupul, de a avea orgasme. Medical vorbind, previne cancerul la prostată, aşa cum spun mai multe cercetări, şi îmbunătăţeşte sănătatea cardiovasculară prin numărul de orgasme de care ne bucurăm. Ne eliberează de stres, ne schimbă în bine starea de spirit, ne întăreşte relaţia cu noi înşine şi cu partenerul.

Aşadar, nimeni nu trebuie să se simtă deloc vinovat că apeleză la această practică, ba din contră, trebuie să ţină cont de beneficiile ei.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • transforma activităţile cotidiene experienţe incitante

  Cele mai multe cupluri cred cu tărie că sexul nu este legat de comunicare, însă vorbele pe care vi le adresaţi pot acţiona ca adevăraţi factori excitanţi. Felul în care relaţionaţi prin cuvinte este decisiv pentru viaţa sexuală.

 • Cand se minte relaţie si de ce

  Minciuna este omniprezentă în viaţa tuturor. Din păcate, te obişnuieşti cu ea iar la maturitate, în cuplu, mulţi ajung să creadă că este ceva firesc să evite situaţii tensionate sau jenante printr-o minciună.

 • Comportamente care distrug placerea sexuala

  Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă o disfuncţie ce se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.

 • tigara efecte negative organism bautura fumat

  Aproape toți fumătorii sunt conștienți de efectele negative pe termen lung ale fumatului. În țara noastră, principalele cauze de deces sunt reprezentate de afecțiuni cauzate sau agravate de fumat: boli cardiovasculare și repiratorii cronice și cancer.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1