Lucruri simple pe care ar trebui să le faceţi împreună cu partenerul de viaţă pentru a fi fericiţi

man.jpg

Lucruri simple pe care ar trebui să le faceţi împreună cu partenerul de viaţă pentru a fi fericiţi
Atunci când ieșiți la plimbare, când mergeți în parc sau, pur și simplu, la magazin, nu uitați să vă țineți de mână
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Foarte multe persoane cred cu tărie că vor avea o relație fericită în momentul în care găsesc persoana potrivită, dar acest lucru nu este în totalitate adevărat. Dragostea nu este suficientă pentru a face o relație să meargă. Ambii parteneri de viaţă trebuie să depună eforturi în acest sens și, uneori, să facă mici compromisuri. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți împreună cu partenerul pentru a fi fericiți în relaţia de cuplu.

Făceţi-vă declaraţii de dragoste în fiecare dimineață

Într-o relație de cuplu, este bine ca ambii parteneri să își înceapă ziua cu o declaraţie de dragoste, iar ce poate fi mai frumos decât clasicul și sincerul „te iubesc”? Această propoziție simplă dar plină de semnificații vă va îmbunătăți ziua amândurora.

Mergeți la culcare în același timp

Deși pare caraghios să îți aștepți partenerul pentru a merge la culcare, această „sincronizare” este benefică pentru relația voastră. Încercați să vă potriviți programul în așa fel încât să vă băgați amândoi odată în pat. Acel sentiment de a fi împreună sub pătură va crea o conexiune specială între voi, iar dormitul împreună este întotdeauna recomandat.

Îmbrățișați-vă când vă întâlniți după muncă

Cine nu vrea să se relaxeze într-o îmbrățișare călduroasă după o zi lungă de muncă? Chiar și dacă ai avut o zi bună sau ușoară, sentimentul de a fi strâns în brațe de persoana iubită îți va oferi întotdeauna un anume confort și vă va întări conexiunea emoțională.

Țineți-vă mai des de mână

Atunci când ieșiți la plimbare, când mergeți în parc sau, pur și simplu, la magazin, nu uitați să vă țineți de mână. Multe cupluri „pierd” acest obicei după numai câteva luni de relație, însă gestul de a-ți ține partenerul de mână este unul foarte intim și are potențialul de a vă apropia și mai mult.

Sunați-vă ocazional

Chiar dacă vă vedeți în fiecare zi, timpul pe care nu îl petreceți împreună este, și acela, foarte important. Păstrați legătura cu partenerul de viață și, chiar și atunci când sunteți la muncă, încercați să vă interesați de starea lui generală. Un simplu apel și simpla întrebare „Cum ești?” adresată zilnic vă va îmbunătăți considerabil relația.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Iată care este cel mai important lucru pe care şi-l doresc femeile într-o relaţie

  Relaţia dintre bărbaţi şi femei intră deseori într-un impas emoţional. Simţim că ne lipseşte ceva în relatia pe care o avem. Cei mai mulţi bărbaţi nu reuşesc să înteleagă pe deplin ce-şi doresc partenerele lor de viaţă, iar femeile nu sunt deschise cu partenerii lor. Reprezentantele sexului frumos nu se deschid, pentru că nu primesc din partea bărbaţilor ceea ce le lipseşte cel mai mult: iubirea. Când femeile se simt iubite, se relaxează şi se deschid către bărbaţi.

 • Cuplu

  Când intri într-o relație nouă, nu este indicat să aduci în discuție trecutul. Nu vei face decât să vă îndepărtați unul de altul și să vă certați. O altă greșeală pe care nu ar trebui să o faci niciodată când intri într-o relație este să ignorați problemele care apar, de teama despărțirii. Spune-i ce te deranjează și ascultă-l când el îți spune că este nemulțumit de ceva ce ai făcut și încercați să vă rezolvați neînțelegerile.

 • Iată ce ingrediente sunt indispensabile pentru a construi intimitatea în relaţia de cuplu

  Intimitatea în relaţia de cuplu se naște din iubire, însă înflorește doar atunci când știm cum să avem grijă de ea, cu înțelepciune și maturitate.

 • Este bine să urinezi după actul intim

  Nu doar că este bine, ci este chiar recomandat să urinezi dupa sex. Urinatul înainte de sex reduce riscul apariţiei infecţiilor la nivelul tractului urinar, dar acest lucru se aplică şi după sex. Principalul motiv este faptul că urinarea curaţă uretra de bacterii care ar fi putut intra în vagin prin intermediul penisului, reducând astfel şansele acestor infecţii.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5