Lucruri interesante despre orgasmul masculin. Iată ce ar trebui să ştii despre el

mas.jpg

Lucruri interesante despre orgasmul masculin
Orgasmul bărbaţilor este un subiect de maxim interes pentru reprezentantele sexului frumos
foto: 123RF

Orgasmul reprezintă pentru bărbaţi punctul culminant al plăcerii sexuale şi în acelaşi timp sentimentul de eliberare provocat de ejaculare, acesta având loc de obicei fie în timpul, fie la sfârşitul orgasmului. Această senzaţie intensă foarte plăcută atât din punct de vedere fizic cât şi mental survine în timpul raportului sexual, al masturbării sau câteodată chiar în mod inopinant, în timpul somnului.

Orgasmul bărbaţilor este un subiect de maxim interes pentru reprezentantele sexului frumos, deşi la prima vedere lucrurile par că sunt foarte simple şi că nu ar avea nevoie de nicio completare. Şi totuşi, lucrurile sunt ceva mai complexe, iar pe seama orgasmului masculin se pot scrie foarte multe lucruri. Iată ce ar trebui să aflaţi despre orgasmul masculin.

De cele mai multe ori, ejacularea este confundată cu senzaţia puternică şi înălţătoare, tipică pentru un climax, dar de fapt sunt două situaţii diferite, care se petrec aproximativ în acelaşi timp. Când un bărbat este stimulat atât mental, cât şi fizic, creierul primeşte aceste informaţii sub forma unor semnale, ceea ce duce la dilatarea vaselor de sânge şi la vascularizarea puternică a zonei intime, adică la producerea erecţiei.

În cele mai multe situaţii, orgasmul unui bărbat vine odată cu ejacularea, însă în cazul celor care s-au specializat pe amânarea ejaculării, cum sunt experţii în sexul tantric, orgasmul poate veni fără eliminarea fluidului seminal.

Un orgasm masculin nu ţine mai mult de 20 de secunde, timp în care penisul  bărbatului are parte de 5 până la 15 contracţii puternice. Sigur că există şi situaţii în care unii bărbaţi pot suferi de ejaculare precoce sau ejaculare întârziată, din cauza unor aspecte ce ţin de domeniul psihologic, însă ele pot fi remediate, de cele mai multe ori.
 

Loading...

Citește și

 • Curiozitati despre penis

  Este cunoscut faptul că majoritatea bărbaţilor sunt obsedaţi de organul lor sexual. Au tot felul de curiozităţi despre penis şi, adesea, se gândesc că al lor este mai mic decât media.

 • Ce trebuie să ştiţi despre gelozie

  Gelozia este un amestec de emoţii, sentimente, idei de suspiciune, teama de pierdere a persoanei iubite, îngrijorare, durere generată de infidelitatea sexual-afectivă a partenerului. Gelozia poate stimula şi revigora relaţia, exprimarea acesteia într-o variantă cenzurată amintind partenerului de importanţa sa. Stârnind gelozia bărbatului din viaţa voastră, îi amintiţi acestuia că sunteţi doriţi şi de alte persoane. Toţi ne dorim certitudinea că persoana iubită nu ne va dezamăgi.

 • Genul de bărbat care ar trebui să pună pe gânduri orice femeie

  Relaţia cu părinţii, în special cu mama, ar trebui să fie foarte importantă pentru orice persoană. Însă dacă iubitul tău nu doar că se înţelege bine cu mama sa şi este foarte apropiat de ea, ci este pur şi simplu dependent de ea, acest lucru poate crea probleme în viaţa de zi cu zi, în special în relaţii.

 • cuplu beneficii viata sexuala activa stres migrene

  Avantajele sexului se extind dincolo de pereţii dormitorului şi vizează într-o mare măsură plăcerea, cât şi sănătatea ambilor parteneri. Consumarea actului este mai mult decât simplă plăcere. O viață sexuală activă ajută la îmbunătățirea sănătății fizice și a celei psihice.