Libidoul unei femei poate fi influenţat de felul în care se comportă partenerul în pat

dorinta.jpg

Libidoul femei influenţat felul în care se comportă partenerul în pat
Multe din cele ce i se întâmplă unei femei din punct de vedere sexual depind de felul în care o tratează partenerul
foto: 123RF

Bărbatul care se gândeşte doar la satisfacerea propriilor plăceri sexuale, lăsându-şi partenera frustrată, undeva în apropierea unui orgasm neatins, n-ar trebui să se mire când ea îşi va pierde treptat interesul pentru sex.

Multe din cele ce i se întâmplă unei femei din punct de vedere sexual depind de felul în care o tratează partenerul. Când el, nepriceput sau egoist, îşi cere drepturile fără să se gândească şi la plăcerea ei, în sufletul femeii se formează o atitudine defensivă. Se simte umilită, folosită, dar, ca să nu-l piardă, simulează plăcerea.

Uneori, această atitudine se transformă într-o capcană fără ieşire, deoarece, nedorind să recunoască faptul că a simulat, ea nu-şi poate îndemna partenerul să-i stârnească emoţii sexuale. Nefiind suficient stimulată, ea nu se excită atât cât este nevoie pentru ca vaginul să se lubrifieze. În acest caz, apare durerea iar scăderea libidoului este inevitabilă.
Dacă ai ajuns în această situaţie, explică-i tot ce simţi! Într-un cuplu normal nu ar trebui să fie prea greu, poate că nici nu ar fi nevoie de o risipă de cuvinte. Dacă partenerul tău te iubeşte, este receptiv şi va înţelege dorinţele tale.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1